[Mjesečna retrospektiva No3]

mjesecna-retrospektiva

[Mjesečna retrospektiva No3]

[Mjesečna retrospektiva No3] 1200 650 Pisalica

Svi mi želimo biti ukorak s novostima koje se događaju na tržištu, no isto tako nam je jasno kao bijeli dan da je zaista teško popratiti količinu informacija koja do nas svakodnevno dopire putem raznih uređaja i novina. Zato smo vam odlučili priskočiti u pomoć i jednom mjesečno objaviti one najvažnije.

Krenimo, dakle, redom!

[Posljedice pandemije koronavirusa u marketinškoj industriji]

Globalna pandemija koronavirusa ima velik utjecaj na svjetsku ekonomiju. Sve više poduzeća priprema se na najgori mogući scenarij. Daniel Ackermann, suosnivač i direktor Degordiana, odlučio je nesebično podijeliti svoja znanja i savjete u nadi da će nekome pomoći u ovim teškim vremenima. Savjeti se odnose na digitalno područje, no većina njih ne isključuje i moguću primjenu na ostala područja. Saznajte više.

[Facebook i Google mogli bi izgubiti 44 milijarde dolara od oglašavanja]

Dok koronavirus utječe na povećanje prometa i posjećenosti društvenih mreža, s druge se strane uvelike smanjuje broj oglasa na Facebooku. U ovim kriznim vremenima, jasno je kako će se najprije rezati marketinški budžeti što su mnoge tvrtke već i napravile. U drugim slučajevima dolazi čak i do blokiranja potrošnje za oglašavanje. Saznajte više.

No smanjenje interesa za oglašavanje u vrijeme koronavirusa daje i mnoge prilike, o čemu smo nedavno pisali u jednom od članka na Pisalici.

[WhatsApp s novom aplikacijom kreće u borbu protiv lažnih vijesti o koronavirusu]

Facebook, WhatsApp i druge platforme i kompanije već duže vrijeme pokušavaju riješiti problem lažnih vijesti koje se šire o koronavirusu. No WhatsApp je već započeo s testiranjem nove opcije koja bi im trebala pomoći u tome. Saznajte više.

[Noć knjige ove godine u virtualnom izdanju]

Zbog situacije s koronavirusom manifestacija Noć knjige 2020. kojom se 23. travnja obilježava Međunarodni dan knjige i autorskih prava te Dan hrvatske knjige, ove će se godine održati u virtualnom izdanju. Saznajte više.

Aktualne mjere za poduzetnike

[COVID-19 – sve mjere za poduzetnike]

U cilju zadržavanja radnih mjesta, nadležne institucije neprestano donose različite mjere koje bi mogle pomoći poduzetnicima u očuvanju i održavanju poslovanja. Saznajte više.

[ODVAŽNA 2020.]

IKEA Hrvatska je u suradnji sa SOLIDARNOM – Zakladom za ljudska prava i solidarnost te Hrvatskim poslovnim savjetom za održivi razvoj raspisala natječaj za financijsku i stručnu potporu ženama u poduzetništvu, a sve to putem programa ODVAŽNA. Podrška se odnosi na poduzetnice koje su u svojoj start-up fazi razvile osnovnu liniju proizvoda ili usluga, a kojima je potrebna dodatna pomoć za daljnji razvoj poslovanja. Saznajte više.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?