Učimo s vama i pišemo o novinama iz svijeta digitalnog marketinga.

Jer znanje je moć.
makerspace

Napravili smo dizajn promo materijala za udrugu Makerspace

Napravili smo dizajn promo materijala za udrugu Makerspace 1400 1068 Pisalica

Udruga Makerspace iz Varaždina bavi se promicanjem tehničke kulture. Također, ona upravlja zajedničkim radioničkim prostorom za brzo prototipiranje i proizvodnju fizičkih proizvoda – drugim, ne-tehničkim riječima, ona pojedincima i tvrtkama daje na raspolaganje brojne napredne strojeve i alate kako bi pomoću njih osmislili i proizveli inovacije koje će biti još jedan korak u napretku modernog doba. Zvuči nevjerojatno, zar ne? Makerspaceovi su prisutni u brojnim svjetskim metropolama, pa je i varaždinski Tech Park jako ponosan na svoj.

A i mi smo ponosni na suradnju koju smo imali s Makerspaceom!

O čemu se točno radi?

SYNLAB

Imali smo cjelogodišnju suradnju sa Synlab laboratorijem

Imali smo cjelogodišnju suradnju sa Synlab laboratorijem 1200 680 Pisalica

SYNLAB Hrvatska je ogranak svjetske mreže renomiranih privatnih laboratorija za medicinsku dijagnostiku, a nalaze se na tri lokacije u Zagrebu te jednoj u Velikoj Gorici. U svojoj ponudi imaju više od 4000 različitih laboratorijskih pretraga, a surađuju s poliklinikama te bolnicama, baš kao i s privatnim klijentima. Drugim riječima, nema čega nema u njihovoj ponudi. A najbolje od svega je to što su svi nalazi gotovi u ekspresnom roku!

Hrvatski ogranak SYNLAB laboratorija obratio nam se krajem prošle godine u vezi cjelogodišnje suradnje koja bi uključivala pisanje blogova. A mi smo se rado odvažili na ovaj poduhvat!

pisalica-zaposljava-content-creatora

Traži se content creator (m/ž) za rad u Varaždinu

Traži se content creator (m/ž) za rad u Varaždinu 1200 650 Pisalica

Voliš pisuckati, pisati i oduvijek želiš knjigu napisati? Reklamna agencija Pisalica iz Varaždina u potrazi je za pojačanjem tima zbog povećanja opsega posla. Tražimo osobu koja svakoj rečenici zna dati glavu i rep, svojim kreativnim naslovima privlači čitatelje kao što magnet privlači željezo i koja će s velikom voljom pisati sadržaj za klijente i Pisalicu.

futurizam-manifestacija-referenca

Osmislili smo vizualni identitet za konferenciju (FU)TURIZAM

Osmislili smo vizualni identitet za konferenciju (FU)TURIZAM 1200 650 Pisalica

U suradnji s varaždinskom Udrugom poduzetnika Liderum, Pisalica se aktivno uključila u organizaciju konferencije (FU)TURIZAM, koju smo uspješno i održali 29. rujna 2022. godine.

vila adriana

Izradili smo web stranicu i logo koji predstavljaju luksuz vile Adriana

Izradili smo web stranicu i logo koji predstavljaju luksuz vile Adriana 1400 982 Pisalica

Vila Adriana smještena je u srcu Moslavine, točnije u mjestu Deanovec kraj Ivanić-Grada. Njezini su vlasnici naši klijenti s kojima smo prethodno surađivali na projektu izrade web stranice i vizualnog identiteta poduzeća Le-grad.

Zadovoljni našom prethodnom suradnjom, ponovno su nam se obratili za izradu web stranice za ovu kuću za odmor koja će predstaviti sve njezine atribute u punom sjaju.

linkedin-drustvena-mreza

LinkedIn: Čemu služi ova društvena mreža i sve što trebate znati o njoj

LinkedIn: Čemu služi ova društvena mreža i sve što trebate znati o njoj 1200 650 Pisalica

LinkedIn je društvena mreža za sve one koji žele uspjeti u poslovnom svijetu. Među njima se s jedne strane nalaze pojedinci koji traže posao i pojedinci koji LinkedIn koriste kako bi se brendirali kao stručnjaci u svojoj branši. S druge strane, korisnici LinkedIna su poduzeća, koja su prisutna na ovoj društvenoj mreži kako bi pronašla zaposlenike, brendirala se ili kako bi pronašla suradnike za zajedničke projekte.

copywriter-tko-je-to

Tko je copywriter i što zapravo radi?

Tko je copywriter i što zapravo radi? 1200 650 Pisalica

Upišete li u internetsku tražilicu sintagmu „tko je copywriter“, Google će vam izbaciti ukupno 26.400 rezultata. Upišete li pak riječ „copywriter“ u neki od alata za ključne riječi poput Ubersuggesta, koji smo mi koristili za potrebe pisanja ovog članka, alat će vam pokazati kako je riječ „copywriter“ pretraživana čak 1.000 puta unutar mjesec dana. Podaci se odnose na područje Republike Hrvatske. Zašto vam spominjemo sve ovo?

whatsapp business aplikacija

WhatsApp Business – nove mogućnosti u komunikaciji s kupcima i klijentima

WhatsApp Business – nove mogućnosti u komunikaciji s kupcima i klijentima 1200 680 Pisalica

WhatsApp je jedna od omiljenih mobilnih aplikacija za dopisivanje, odnosno razmjenu poruka i raznih medijskih sadržaja, kao i za (video) pozive. Pridružila se Facebook (danas Meta) obitelji 2014. godine, i to za nevjerojatnih 19 milijardi dolara (za usporedbu, Facebook je dvije godine ranije kupio Instagram za 1 milijardu dolara).

Neprestano uvodeći nove opcije i mogućnosti, WhatsApp je uvidio potrebu za uvođenjem poslovne platforme u svoju ponudu, pa su u siječnju 2018. godine svijetu predstavili WhatsApp Business.

Danas ovu aplikaciju koristi oko 3 milijuna poduzeća diljem svijeta, koristeći sve njezine mogućnosti kako bi razvila svoja poslovanja.

voditelj-projekata

[JOB OFFER] Tražimo Voditelja/icu projekata!

[JOB OFFER] Tražimo Voditelja/icu projekata! 1200 650 Pisalica

U Pisalici se kuhaju nove poslovne priče, zbog čega smo u potrazi za Project managerom (m/ž) koji će voditi komunikaciju između marljivih Pisalica i naših klijenata.

Poznavanje marketinga i/ili iskustvo rada u marketinškoj agenciji su veeeliki plus.

Sve o uvjetima natječaja pročitaj u nastavku.

brendiranje-za-it-tvrtke

Brendiranje u IT sektoru: zašto je nužno i kako ga izvesti?

Brendiranje u IT sektoru: zašto je nužno i kako ga izvesti? 1200 680 Pisalica

IT industrija posljednjih godina u Hrvatskoj bilježi nevjerojatan rast koji premašuje čak i rast domaćeg BDP-a.

Prema posljednjim dostupnim statistikama, IT industrija zapošljava više od 30 000 osoba u otprilike 6000 poduzeća, s prosječnom plaćom koja je znatno viša od hrvatskog standarda.

Prevladavaju IT uslužna poduzeća, a slijede ih trgovci IT opremom i softverom, proizvođači softvera, pružatelji outsorcing usluga te proizvođači IT opreme i komponenata.

Među tim morem tvrtki koje se nalaze u istoj branši, potrebno je nekako se istaknuti na tržištu. A tu na snagu stupa brendiranje.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?