Učimo s vama i pišemo o novinama iz svijeta digitalnog marketinga.

Jer znanje je moć.
ziglar-o-prodaji

Zig Ziglar o prodaji: 30 savjeta za boljeg prodavača

Zig Ziglar o prodaji: 30 savjeta za boljeg prodavača 1200 628 Pisalica

Čitanje je nešto što rado i redovito njegujemo u Pisalici. Za 2020. za vas smo pripremili mnoge novosti, a jedna od njih vezana je i za čitanje :).

O čemu je riječ?
Uveli smo mjesečnu rubriku #malaknjigavelikamudrost, kroz koju će vam Andreja Rambrot Malenica svaki mjesec predložiti jednu knjigu za čitanje.

Prva na redu je knjiga Ziga Ziglara: Ziglar o prodaji, koju često zovu i Biblijom prodaje. Iako je knjiga bogata savjetima za bolju prodaju, izdvajamo njih 30.

pisalica-referenca-vedrini

Vedrini – Pisanje tekstova za ambalažu

Vedrini – Pisanje tekstova za ambalažu 756 498 Pisalica

Prije oko godinu dana dobili smo poziv na jedan vrlo vedar sastanak, u pogon brenda Vedrini – Prepusti se vedrini. Poziv na sastanak nas je, priznajemo, jako obradovao jer su nam proizvodi iz Vedrini asortimana itekako poznati: slana pistacija u ljusci naše je must have gorivo ispred malih ekrana za vrijeme filmskih večeri, sušenu marelicu volimo narezati pa ubaciti u domaće kolače, a omiljeni Vedrini proizvod su nam i mahunarke, koje je moguće pripremiti na stotinjak raznih načina.

zaposljavanje-content-manager

We are hiring! Tražimo Junior content managera

We are hiring! Tražimo Junior content managera 1200 628 Pisalica

Godinu 2020. započet ćemo na najbolji mogući način – zapošljavanjem novog člana tima, jer svakodnevnih izazova i radnih zadataka je sve više.

Gajiš li veliku ljubav prema pisanju te se smatraš kreativnom i odgovornom osobom, ovaj je posao kao stvoren za tebe. Zato, čitaj dalje :D!

produktivnost-na-poslu

5 tehnika za povećanje produktivnosti na poslu

5 tehnika za povećanje produktivnosti na poslu 1200 650 Pisalica

Možda vam još nismo spomenuli, no Pisalica tim jednom mjesečno ima interne radionice. To obično izgleda tako što svaki član tima dobije jedan manji zadatak, a onda jednom mjesečno sjednemo kako bismo podijelili stečeno znanje i isprobali ga u praksi.

Posljednja takva radionica je bila o produktivnosti. Jednostavno, shvatili smo da su naši rasporedi prenatrpani, ne stignemo riješiti sve dnevne i tjedne ciljeve koje bismo željeli pa često zbog toga budemo i frustrirani i pod stresom.

Što smo radili i o čemu smo pisali u 2019. godini?

Što smo radili i o čemu smo pisali u 2019. godini? 1200 650 Pisalica

Ova godina za nas je bila najsretnija godina o kojoj smo mogli samo maštati. Postali smo dio 12. generacije startup inkubatora Algebra LAB! Tako da ćemo kroz drugi projekt kojeg smo pokrenuli, startup Princeza.hr, tijekom četveromjesečnog ciklusa inkubacije upiti još mnogo korisnog znanja i iskustva kojeg ćemo svakako primijeniti na naše poslovanje.

7-najcescih-pogreska-prilikom-pisanja-bloga

7 najčešćih pogrešaka koje radite prilikom pisanja bloga

7 najčešćih pogrešaka koje radite prilikom pisanja bloga 975 650 Pisalica

I u ovom ćemo članku spomenuti razloge zbog kojih je dobro pisati blog. Da, ponavljamo se poput papige, no očito to radimo s dobrim razlogom.

tim-princeza

Zainteresirali smo renomirane hrvatske poduzetnike i osvojili prvu investiciju!

Zainteresirali smo renomirane hrvatske poduzetnike i osvojili prvu investiciju! 2000 1333 Pisalica

U organizaciji Algebra LAB-a na Startup inkubator prijavilo se više od 120 ekipa iz cijele Hrvatske. Naš tim PRINCEZA.hr prepoznat je pred hrvatskim poslovnim investitorima i izabran u finalnih 10, što nam je donijelo i prvu investiciju.

tjedna-retrospektiva

[Tjedna retrospektiva 06]

[Tjedna retrospektiva 06] 1200 650 Pisalica

Znate onaj osjećaj kad se toliko udubite u posao da više ne stignete pratiti sve one medije koje želite jer eto… Nema se vremena? Mi smo baš iz tog razloga odlučili pokrenuti novu rubriku, Tjednu retrospektivu, u kojoj ćemo objaviti najvažnije vijesti iz branše, ali i digitalne kampanje koje su nam onako, baš jako zapale za oko.

Kako kreirati strategiju i plan objava na društvenim mrežama?

Kako kreirati strategiju i plan objava na društvenim mrežama? 6016 4016 Pisalica

Svi imamo neke planove, a postavljamo ih s ciljem lakšeg ostvarenja onoga za čime težimo u životu. Tako su jedni od najčešćih planova današnjice povezani sa završetkom obrazovanja, pronalaskom idealnog posla te osnivanjem obitelji. 

Slična situacija je i u poslovnom svijetu, gdje se uglavnom teži ka napredovanju, povećanju profita te ostvarenju boljeg digitalnog identiteta poduzeća. Kako danas postoji mnoštvo društvenih mreža, pojedine valja iskoristiti za bolju promociju samog brenda poduzeća. Drugim riječima, društvene su mreže idealne za kreiranje različitih vrsta sadržaja koji za cilj imaju privuči što je više moguće korisnika.

No da biste u tome uspjeli, potreban vam je plan. Niste li ga definirali, lako možete zaboraviti na učestalost te redoslijed vaših objava. Zato je poželjno kreirati strategiju te plan objava na društvenim mrežama. Na što se točno morate fokusirati prilikom toga, otkrivamo u nastavku 😉.

tjedna-retrospektiva

[Tjedna retrospektiva 05]

[Tjedna retrospektiva 05] 1200 650 Pisalica

Znate onaj osjećaj kad se toliko udubite u posao da više ne stignete pratiti sve one medije koje želite jer eto… Nema se vremena? Mi smo baš iz tog razloga odlučili pokrenuti novu rubriku, Tjednu retrospektivu, u kojoj ćemo objaviti najvažnije vijesti iz branše, ali i digitalne kampanje koje su nam onako, baš jako zapale za oko.

Get in touch

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".