Učimo s vama i pišemo o novinama iz svijeta digitalnog marketinga.

Jer znanje je moć.
ucenje-internet-marketing

Na ovim stranicama možete naučiti više o internet marketingu

Na ovim stranicama možete naučiti više o internet marketingu 1200 650 Pisalica

Skrolajući po društvenim mrežama, svakodnevno svjedočimo statusima tipa „ova karantena je baš dosadna“. Znamo da situacija u kojoj se nalazimo nije idealna (zatvoreni smo u stanovima/kućama, zatvorene su trgovine, kafići, restorani), ali zašto ne biste iz nje izvukli ono najbolje?

toggl-alat-za-mjerenje-vremena

Uz besplatan alat Toggl, u svakom trenutku znate koliko vremena posvećujete pojedinim zadacima i klijentima

Uz besplatan alat Toggl, u svakom trenutku znate koliko vremena posvećujete pojedinim zadacima i klijentima 1200 650 Pisalica

Koliko je važno planiranje zadataka, vjerujemo da već svi znate. Iz tog smo vam razloga prošlog mjeseca pisali o Todoist alatu za produktivno planiranje dnevnih i tjednih zadataka.

No danas ćemo vam pisati o još jednom alatu od izuzetne važnosti za project management. Riječ je o Toggl alatu za mjerenje vremena koje posvećujete pojedinim zadacima.

mjesecna-retrospektiva

[Mjesečna retrospektiva No3]

[Mjesečna retrospektiva No3] 1200 650 Pisalica

Svi mi želimo biti ukorak s novostima koje se događaju na tržištu, no isto tako nam je jasno kao bijeli dan da je zaista teško popratiti količinu informacija koja do nas svakodnevno dopire putem raznih uređaja i novina. Zato smo vam odlučili priskočiti u pomoć i jednom mjesečno objaviti one najvažnije.

pisanje-sadrzaja-web-stranice

Dajemo vam savjete iz prakse o pisanju sadržaja za web

Dajemo vam savjete iz prakse o pisanju sadržaja za web 1200 650 Pisalica

Uložili ste mnogo novaca u novu web stranicu i očekujete vrhunske rezultate u vidu privlačenja novih i zadržavanju postojećih kupaca. No unatoč tome, situacija je potpuno ista kao i prije. Pitate se u čemu griješite?

Nažalost, nije dovoljno samo izraditi web stranicu, potreban je i kvalitetan sadržaj na web stranici. Zamislite samo sebe u poziciji kupca. Biste li kupili išta sa stranice na kojoj se nalazi nekvalitetan sadržaj? Mi ne bismo, a vjerojatno ni vi.

U današnjem digitalnom svijetu u kojem postoji mnogo konkurencije bez kvalitetnog sadržaja i funkcionalnog dizajna web stranice jednostavno nije moguće opstati.

Ostanite s nama i naučite zašto je toliko važno pisanje sadržaja za web stranicu.

optimizacija-web-stranice

Znate li da digitalni marketing obuhvaća čak 10 kanala? Proučite njihove prednosti za svoje poslovanje

Znate li da digitalni marketing obuhvaća čak 10 kanala? Proučite njihove prednosti za svoje poslovanje 1200 650 Pisalica

Mnogi ljudi i danas u 21. stoljeću nažalost ne shvaćaju važnost digitalnog marketinga. Jedni misle da im nije potreban za uspješno poslovanje, dok drugi stvaraju otpor prema digitalnim kanalima, najviše društvenim mrežama.

Iako još uvijek vaše poslovanje može opstati bez digitalnog marketinga, sumnjamo da će u skoroj budućnosti to biti moguće. Jer ne kaže se uzalud „ako vas nema na internetu, vi ne postojite“.

Zato nastavite čitati članak i upoznajte se s kanalima digitalnog marketinga i prednostima koje oni pružaju.

mjere-poduzetnici-korona

Mjere za pomoć poduzetnicima u doba koronavirusa

Mjere za pomoć poduzetnicima u doba koronavirusa 1200 628 Pisalica

Situacija s koronavirusom bila nam je dovoljna sama za sebe da uništi gospodarstvo, a nažalost prije par dana Zagreb je pretrpio i jak potres u kojem su, kako smo saznali, nekima od vas stradali i poslovni prostori. S razlogom se pitamo, kada će agoniji doći kraj, a nažalost svjetlo na kraju tunela još se uvijek ne nadzire.

Pročitajte članak i saznajte koje mjere za poduzetnike su trenutno aktualne, ne biste li si barem malo uspjeli olakšati trenutnu situaciju.

obiteljsko-poljoprivredno-gospodarstvo

Malo ste obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo? Sada je vaša prilika da se istaknete na internetu!

Malo ste obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo? Sada je vaša prilika da se istaknete na internetu! 1200 650 Pisalica

Nakon prvog vala šoka koji je korona donijela svima nama, važno je da shvatimo da se svi mi u ovoj kriznoj situaciji ponašamo jednako kao i u situacijama kada smo izgubili nama dragu osobu, rastali se ili prekinuli ljubavni odnos. Žalujemo. A žalovanje se, sastoji od pet faza: šoka, ogorčenja, odugovlačenja spoznaje, depresivne faze i konačno, prihvaćanja.

influencerica-ana-krznaric

Intervju: Ana Krznarić iz @fashion.around.ana savjetuje nas o Instagramu

Intervju: Ana Krznarić iz @fashion.around.ana savjetuje nas o Instagramu 1200 650 Pisalica

U prvom intervjuu iz rubrike „petkom opušteno“ predstavljamo vam Anu Krznarić, strastvenu zaljubljenicu u fotografiju, čija je posebna ljubav prema toj umjetnosti ujedno i njezina struka. Ana je inače po zanimanju grafička dizajnerica i diplomirani inženjer grafičke tehnologije. S profilom @fashion.around.ana počela se baviti iz zabave, a ujedno je željela pronaći i mjesto na kojem može trajno sačuvati sve lijepe „kadrove“ i trenutke koje je uhvatila. Osim fotografije, Ana je i veliki zaljubljenik u modu i modne trendove. Ovo je njezina Instagram priča :).

prilike-poslovanje

Prilike u poslovanju: ovim poduzećima rast će promet u narednim mjesecima

Prilike u poslovanju: ovim poduzećima rast će promet u narednim mjesecima 1200 650 Pisalica

Da, svima nam je trenutno teško, no ipak nije sve tako sivo. Iako je gospodarstvo stalo preko noći i već je sada razvidno da će nam trebati mjeseci, ako ne i godine, da se vratimo na stanje koje smo imali prije samo dva tjedna, među nama ima i onih koji će vrijeme krize iskoristiti za poboljšanje svojih poslovanja, a čak i pokretanje novih biznisa.

sto-objaviti-facebook

Što objavljivati na poslovnim profilima društvenih mreža u vrijeme krize izazvane koronom?

Što objavljivati na poslovnim profilima društvenih mreža u vrijeme krize izazvane koronom? 1200 650 Pisalica

Izrada objava za poslovne profile na društvenim mrežama i inače nije lak zadatak, što će vam potvrditi svatko tko je to jednom pokušao. Osim što je pametno izraditi prije svega strategiju sadržaja koji objavljujemo na društvenim mrežama, jednako je tako važno planirati objave na mjesečnoj razini uz pomoć kalendara objava.

Get in touch

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".