Ovo je naša priča, upoznajte nas.

Kreativna agencija Pisalica nastala je kao odgovor na potrebe malih i srednjih klijenata za kvalitetnim sadržajem za web stranice i društvene mreže.

Od 2017. kada je agencija osnovana, pa sve do danas, u Pisalici smo proširili ponudu usluga kako bismo vama, našim klijentima, na jednom mjestu osigurali kvalitetan full care marketinški servis.

prica-o-pisalici


Po čemu smo drugačiji?

Imamo puno utakmica u nogama. Naši suradnici dolaze iz različitih niša. Nije nas strah izazova koje nam svakodnevno postavljate jer na izazove gledamo kao na prilike uz koje zajedno jačamo i rastemo. Smatramo da će nas takav mindset dovesti do vizije koju smo kreirali, a ta je da Pisalica postane vodeća europska agencija za stvaranje kreativnih i drugačijih poslovnih priča.

Kako to planiramo postići? Fokusom na vrijednosti: (1) kvalitetu, (2) kreativnost, (3) edukaciju, (4) inovacije i (5) proaktivnost. Bilo da pišemo, uređujemo, razmišljamo, jedemo ili spavamo, uvijek se vodimo ovim vrijednostima. One su naš nepresušni bunar ideja iz kojih izvlačimo vaše najbolje poslovne priče.

Da, marljivi smo poput mrava. No znate kako kažu, najbolji je život onaj koji je u balansu. Zato slobodne trenutke koristimo za zajednička druženja i dobru zabavu. Obožavamo rođendane, puhanje balona i svjećica na torti, planinarenje, pive petkom i improvizirane karaoke. Ključ za ovako dobru poslovnu atmosferu naša je organizacijska kultura u kojoj smo uspjeli spojiti fokusiranost na rezultate klijenata i trenutke opuštanja kojima potičemo kreativnost. Veseli nas što možemo reći da naš ured pršti pozitivnom energijom koju ćete, vjerujte nam na riječ, osjetiti i sami kada nam dođete na kavu.

Odvažni ste i želite biti drugačiji?
Javite se i upoznajte nas!

0
0
0

Mali tim velikih ambicija

i visokih rezultata.

andreja-rambrot-malenica

Andreja Rambrot Malenica, Suvlasnica i direktorica

Vizionarka u glavi, kreativka u duši. Puna poslovnih ideja kao šipak koštica. Strateški je guru Pisalice. Voli istraživati nove hobije, a u posljednje vrijeme su joj najdraži vrtlarstvo i izrada keramike.

ante-rambrot-malenica

Ante Rambrot Malenica, Suvlasnik i voditelj prodaje

Onaj koji će vam na razumljiv način objasniti da ne kupujete maglu, već rezultate. Skulirani tip, tehnofil, ovisnik o kavi i kvalitetnim znanstvenim člancima.

natasa-hunjadi

Nataša Hunjadi, Grafička i web dizajnerica

Uz nju sve što radimo jednostavno izgleda bolje. Zbog nje je vaš logotip uočljiv, vizual efektan, a video smiješan. Velika zaljubljenica u prirodu, životinje i zdrav način života.

ivana-friscic

Ivana Friščić, Voditeljica društvenih mreža

Romantična duša zadužena za pisanje kreativnog sadržaja za web i vođenje profila na društvenim mrežama. Omiljeni hobiji su meditacija i čitanje knjiga. Najdraža društvena mreža? TikTok :D.

karla-dolencic

Karla Dolenčić, Copywriter

Uz espresso pogon napisat će sve vaše poslovne priče i još pokoji roman. Nikad dugo ne miruje pa obožava lutati po svijetu, penjati se na planine i čitati krimiće. Najniži član Pisalica općine.

Sven-Petrovic-Stih

Sven Petrović Štih, Account manager

Onaj koji će popraviti krvnu sliku vaše web stranice i onaj zbog kojeg ćete iskakati na prvim pozicijama internetskih tražilica.

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".