Ovo je naša priča, upoznajte nas.

Reklamna agencija Pisalica nastala je kao odgovor na potrebe malih i srednjih klijenata za kvalitetnim sadržajem za web stranice i društvene mreže.

Od 2017. kada je agencija osnovana, pa sve do danas, u Pisalici smo proširili ponudu usluga kako bismo vama, našim klijentima, na jednom mjestu osigurali kvalitetan full care reklamni servis.

prica-o-pisalici


Po čemu smo drugačiji?

Imamo puno utakmica u nogama. Naši suradnici dolaze iz različitih niša. Nije nas strah izazova koje nam svakodnevno postavljate jer na izazove gledamo kao na prilike uz koje zajedno jačamo i rastemo. Smatramo da će nas takav mindset dovesti do vizije koju smo kreirali, a ta je da Pisalica postane vodeća europska agencija za stvaranje kreativnih i drugačijih poslovnih priča.

Kako to planiramo postići? Fokusom na vrijednosti: (1) kvalitetu, (2) kreativnost, (3) edukaciju, (4) inovacije i (5) proaktivnost. Bilo da pišemo, uređujemo, razmišljamo, jedemo ili spavamo, uvijek se vodimo ovim vrijednostima. One su naš nepresušni bunar ideja iz kojih izvlačimo vaše najbolje poslovne priče.

Da, marljivi smo poput mrava. No znate kako kažu, najbolji je život onaj koji je u balansu. Zato slobodne trenutke koristimo za zajednička druženja i dobru zabavu. Obožavamo rođendane, puhanje balona i svjećica na torti, planinarenje, pive petkom i improvizirane karaoke. Ključ za ovako dobru poslovnu atmosferu naša je organizacijska kultura u kojoj smo uspjeli spojiti fokusiranost na rezultate klijenata i trenutke opuštanja kojima potičemo kreativnost. Veseli nas što možemo reći da naš ured pršti pozitivnom energijom koju ćete, vjerujte nam na riječ, osjetiti i sami kada nam dođete na kavu.

Odvažni ste i želite biti drugačiji?
Javite se i upoznajte nas!

0
0
0

Mali tim velikih ambicija

i visokih rezultata.

andreja-rambrot-malenica

Andreja Rambrot Malenica, Suvlasnica i direktorica

Vizionarka u glavi, kreativka u duši. Puna poslovnih ideja kao šipak koštica. Strateški je guru Pisalice. Voli istraživati nove hobije, a u posljednje vrijeme su joj najdraži vrtlarstvo i izrada keramike.

ante-rambrot-malenica

Ante Rambrot Malenica, Suvlasnik i voditelj prodaje

Onaj koji će vam na razumljiv način objasniti da ne kupujete maglu, već rezultate. Skulirani tip, tehnofil, ovisnik o kavi i kvalitetnim znanstvenim člancima.

tina-kezman

Tina Kežman, Voditeljica projekata

Naš perfect match. Ambiciozna, motivirana i organizirana na poslu, dok u slobodno vrijeme čita inspirativne knjige, pleše salsu, puno putuje i uživa u hrani iz meksičnih restorana.

karla-dolencic

Karla Dolenčić, Copywriter

Uz espresso pogon napisat će sve vaše poslovne priče i još pokoji roman. Nikad dugo ne miruje pa obožava lutati po svijetu, penjati se na planine i čitati krimiće. Najniži član Pisalica općine.

natasa-hunjadi

Nataša Hunjadi, Grafička dizajnerica

Uz nju sve što radimo jednostavno izgleda bolje. Zbog nje je vaš logotip uočljiv, vizual efektan, a video smiješan. Velika zaljubljenica u prirodu, životinje i zdrav način života.

ivona-jug

Ivona Jug, Web dizajnerica

Problem solver, stručnjakinja za guglanje i za pečenje najboljih kolača na svijetu. OK, ovo zadnje podrazumijeva stajanje i gledanje mame kako ona to radi. Najveća životna želja? Zajahati ljamu!

Katarina Kovačićek, Content creator

Adresa: Instagramska 1. Tamo svoj horror vacui liječi emotikonskom terapijom. Mimo posla skiće se po fandomima ili Minecraftu, a offline svijetu priznaje samo poeziju i tursku kavu.

no-profile-picture

Ovdje može biti tvoje ime

Želiš raditi sa nama na super projektima? Pozovi nas na kavu ;).

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?