Ovo je naša priča, upoznajte nas.

Kreativna agencija Pisalica nastala je kao odgovor na potrebe malih i srednjih klijenata za kvalitetnim sadržajem za web stranice i društvene mreže.

Od 2017. kada je agencija osnovana, pa sve do danas, u Pisalici smo proširili ponudu usluga kako bismo vama, našim klijentima, na jednom mjestu osigurali kvalitetan full care marketinški servis.

prica-o-pisalici


Po čemu smo drugačiji?

Imamo puno utakmica u nogama. Naši suradnici dolaze iz različitih niša. Nije nas strah izazova koje nam svakodnevno postavljate jer na izazove gledamo kao na prilike uz koje zajedno jačamo i rastemo. Smatramo da će nas takav mindset dovesti do vizije koju smo kreirali, a ta je da Pisalica postane vodeća europska agencija za stvaranje kreativnih i drugačijih poslovnih priča.

Kako to planiramo postići? Fokusom na vrijednosti: (1) kvalitetu, (2) kreativnost, (3) edukaciju, (4) inovacije i (5) proaktivnost. Bilo da pišemo, uređujemo, razmišljamo, jedemo ili spavamo, uvijek se vodimo ovim vrijednostima. One su naš nepresušni bunar ideja iz kojih izvlačimo vaše najbolje poslovne priče.

Da, marljivi smo poput mrava. No znate kako kažu, najbolji je život onaj koji je u balansu. Zato slobodne trenutke koristimo za zajednička druženja i dobru zabavu. Obožavamo rođendane, puhanje balona i svjećica na torti, planinarenje, pive petkom i improvizirane karaoke. Ključ za ovako dobru poslovnu atmosferu naša je organizacijska kultura u kojoj smo uspjeli spojiti fokusiranost na rezultate klijenata i trenutke opuštanja kojima potičemo kreativnost. Veseli nas što možemo reći da naš ured pršti pozitivnom energijom koju ćete, vjerujte nam na riječ, osjetiti i sami kada nam dođete na kavu.

Odvažni ste i želite biti drugačiji?
Javite se i upoznajte nas!

0
0
0

Mali tim velikih ambicija

i visokih rezultata.

andreja-rambrot-malenica

Andreja Rambrot Malenica, Copywriter & brand manager

Naša glavna Pisalica perom i bradom. Stručnjakinja za stvaranje priča i kvalitetan brending od A do Ž. Skitalica, gurmanka i od nedavno zaljubljenica u keramiku.

ante-rambrot-malenica

Ante Rambrot Malenica, Advertising & sales specialist

Glavni i odgovorni tip za brojke i tabele. Onaj koji će popraviti krvnu sliku vaše web stranice u nekoliko pametnih koraka. Zagriženi gamer s 25-godišnjom karijerom.

natasa-hunjadi

Nataša Hunjadi, Graphics & web designer

Ona koja ideje pretvara u nešto opipljivo. Velika zaljubljenica u prirodu, životinje i zdrav način života. Uz nju sve što radimo jednostavno izgleda bolje.

ivana-friscic

Ivana Friščić, Content & community manager

Najmlađa članica tima. Zadužena za pisanje kreativnog sadržaja za web i vođenje profila na društvenim mrežama za neke nove klince. Najdraža mreža? TikTok :D.

karla-dolencic

Karla Dolenčić, Content writer

Ona je lutalica s knjigom u ruci. Bolove od planinarenja liječi jogom. Zahvaljujući Viktoru nije najniži član ekipe.

uredska-aloe-vera

Viktor, uredska Aloe Vera

Najniži član tima, celebrity. Pisaličin maneken koji strpljivo pozira na svakoj fotografiji.

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Get in touch

    Postavke privatnosti

    Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

    Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
    Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
    Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".