PR

Zakup medija

PR

Zakup medija

Zašto zakup medija?

Zašto zakup medija?

Kada radite velike promotivne kampanje za svoje poduzeće, važno je odabrati prave medije za plasiranje sponzoriranih članaka ili oglasa. Ako nemate iskustva u komunikaciji s medijima, javite se nama. Za vas ćemo rado kreirati medijski plan, napisati PR članke i dogovoriti zakup medija po povoljnijoj cijeni od one koje bi bila ponuđena vama.

Budući da plaćate objavu sponzoriranih članaka, imate apsolutnu slobodu u kreiranju teme i sadržaja. Prema vašim potrebama dogovorit ćemo strategiju nastupa u medijima s kojom ćete izvući najbolje rezultate, a koja će vam također pomoći da ojačate svoj off-page SEO. Prepustite nam brigu oko svih tih „sitnica“ kako biste se mogli posvetiti onome u čemu ste najbolji – vođenju svoga biznisa.

Činjenice o zakupu medija

Činjenice o zakupu medija

Često postavljena pitanja

Često postavljena pitanja

Kako izgleda dogovor oko zakupa medija?

Vi nas kontaktirate s idejom zakupa medija. Nakon razgovora s vama i kratke analize vaše ciljane skupine i rezultata koje želite postići određenom kampanjom, mi vam predlažemo listu medija u kojima ima smisla objaviti sadržaj. Za vas radimo kompletan zakup medija, od istraživanja i predlaganja teme članka, pisanja članka, pregovaranja oko cijene s medijima pa konačno sve do zakupa medijskog prostora i analiziranja rezultata.

Ostaje li članak trajno objavljen u mediju koji izaberemo?

Kod većine medija članak se prikazuje na početnoj stranici s linkom na opširnije informacije unutar kategorije u kojoj se nalazi. Nakon 4-7 dana, članak se i dalje prikazuje kao obična vijest te sukladno dinamici osvježavanja spušta niže prema dnu stranice. Nakon što nestane sa naslovne stranice, članak trajno ostaje u arhivi portala.

Tko bira temu članka i tko članak piše?

Preferiramo da posao oko odabira teme i pisanja sadržaja prepustite nama. Razlog je jednostavan – za vas ćemo istražiti koje ključne riječi vaši idealni kupci najviše pretražuju te ćemo tematiku i sadržaj članka oblikovati u skladu s time. Ipak želite da vaš članak pročita što je više moguće potencijalnih kupaca, zar ne?

Pisalica.
Simple as marketing.

Povezani sadržaj

Povezani sadržaj