Kod Pisalice dobivate sve za svoju web stranicu: od sadržaja i dizajna do optimizacije

Ako se nalazite u poslovnom svijetu, svjesni ste toga da danas jednostavno MORATE postojati online ako želite napredovati. Ako želite uopće opstati u suvremenom poslovanju. Naravno, izrada web stranice je prvi korak prema željenoj vidljivosti u online vodama.

Ako je još nemate, napravite je. Ako je zastarjela, napravite novu.

Svijet se kreće munjevitom brzinom prema naprijed, a jedino uz modernu web stranicu možete ga sustići.

Kako web stranica treba izgledati?

Nije dovoljno samo napraviti web stranicu, pa kako bude bit će. Loše napravljena web stranica mogla bi napraviti baš suprotan efekt i predstaviti vaše poslovanje kao loše ili pak sumnjivo. A možda će jednostavno otjerati posjetitelje zato što je spora ili zato što na njoj nema zapravo ničeg korisnog.

Najvažnije karakteristike koje vaša web stranica mora imati su:

 • bogatstvo sadržaja koji će dovesti posjetitelje
 • optimizacija za internetske tražilice koja će vas smjestiti na one najviše pozicije Google rezultata
 • brzina, odnosno brzo učitavanje sadržaja
 • autentičan sadržaj (fotografije, tekstovi)
 • responzivnost (kvalitetno prikazivanje web stranice i na mobitelu i na tabletu).

Prema navedenom shvaćate kako je izrada web stranice zapravo dosta komplicirana.

Od samog dizajna, pa do sadržaja (tekstova, fotografija), SEO optimizacije, zaštite od botova… Kad krenete pretraživati što uopće ti pojmovi znače i tko vam to može srediti, shvatit ćete da je većina agencija specijalizirana samo u jednom području.

Dakle, kod jedne ćete dobiti izradu dizajna web stranice. No, oni će vam reći kako im trebate dostaviti već gotove tekstove i fotografije. Pa ćete se javiti drugoj agenciji za tekstove, pa profesionalnom fotografu, e pa da, skoro ste zaboravili –  treba vam netko tko će se pozabaviti još i tom optimizacijom.

Puno posla, zar ne?

Kad bi barem postojala agencija koja će vam servirati sve u paketu i ukrasiti ga lijepom plavom mašnom.

Izvor fotografije: Canva

Zašto je Pisalica vaša najbolja opcija kada se radi izrada web stranice?

Kad kažemo da je reklamna agencija Pisalica vaša najbolja opcija, to je zato što ćete kod nas kada je u pitanju izrada web stranice dobiti apsolutno sve što vam je potrebno, pa i još malo više.

Poput onih all-inclusive hotela, sve vam je servirano na jednom jedinom mjestu, no povrh svega dobit ćete još i najskuplji šampanjac.

Ako odaberete nas za izradu vaše web stranice, možete jednostavno sjesti i odmoriti se.

Znamo, znamo. Mnogi daju takva obećanja, pa onda na kraju čovjek izgubi još više živaca nego što ih je imao u početku. Zato ćemo vam ovdje objasniti čitav naš postupak izrade web stranice, pa se i sami možete uvjeriti kako to zbilja neće biti traumatično iskustvo za vas.

Izrada web stranice – svi potrebni koraci

Prvi korak: sadržaj

Pišemo tekstove koji su namijenjeni prodaji i angažmanu kupaca, a uz to su optimizirani za web tražilice. Dakle, potencijalni kupci i klijenti će vas lako pronaći putem Googlea, a jednom kad se nađu na vašoj web stranici, velika je vjerojatnost da ćete ostvariti prodaju.

Naš profesionalni fotograf doći će do vas i izraditi vrhunske fotografije premium kvalitete. Ako se želite predstaviti kao ozbiljna tvrtka kojoj posjetitelj stranice može vjerovati, morate tako i izgledati.

Drugi korak: izrada dizajna

Sad kad imamo sadržaj spreman, odabiremo vizualno privlačan dizajn i izrađujemo web stranicu na WordPress platformi.

Tema koju odabiremo uvijek je moderna, jer tko još vjeruje stranicama koje izgledaju kao da su ispale iz početka stoljeća? Uskladit ćemo temu vaše web stranice s bojama vašeg poduzeća – recimo, ako je vaš logo plave boje, i vaša će web stranica biti takva. Ako pak nemate svojih boja, zajedno ćemo izraditi jedan divan, oku privlačan dizajn.

Pripazit ćemo i na to da vaša web stranica izgleda odlično i na računalu, i na mobitelu, i na tabletu.

Izvor fotografije: Canva

Treći korak: optimizacija

Ako želite da, kad netko gugla „hotel kraj mora zadar“, izbaci baš vašu web stranicu na vrhu rezultata, ona mora biti optimizirana za tražilice.

SEO optimizacija još je jedna naša specijalnost. Znamo koja riječ mora gdje stajati, kako napisati meta naslov i meta opis, kako koristiti ključne riječi, koja je struktura linka, a složit ćemo vam i Google Analytics koji će pratiti napredak i posjetitelje web stranice.

Četvrti korak: dotjerivanje

Nabavit ćemo vam i SSL certifikat te objasniti što je to zapravo i zašto ga morate imati.

Zaštitit ćemo vas od botova, staviti obavijest o kolačićima koja je usklađena s GDPR regulativom. Kao šećer na kraju, izradit ćemo vam i vaše službene e-mail adrese.

Peti korak: bonusi

Nakon što je čitav proces dovršen, besplatno ćete dobiti još i:

 • konzultacije sa stručnjakom
 • edukaciju o korištenju web stranice
 • jednogodišnji pristup našoj edukativnoj platformi

Ovisno o tome koji paket odaberete, možete dobiti još i besplatno održavanje web stranice, odnosno popust na naše ostale usluge.

Izvor fotografije: Canva

Koji su vaši zadatci kada se radi izrada web stranice?

Znamo da je dosta termina koje smo prethodno spomenuli bilo možda pomalo zbunjujuće, no ne brinite. Mi ćemo vam objasniti sve što vas zanima ili što vam nije jasno, na najjednostavniji mogući način.

Vaši zadatci u čitavom procesu izrade web stranice su minimalni.

 • Prije nego što počnemo s izradom, zamolit ćemo vas da nam pružite neke informacije koje će nam pomoći s izradom najkvalitetnije stranice. Što želite njome postići, po čemu je poseban vaš brend, tko je vaša ciljana publika? Sve su ovo ključne informacije kod postizanja najboljih rezultata.
 • Saslušajte nas, odnosno naše ideje u vezi vaše web stranice. Bez brige, sve ćemo vam zbilja jednostavno objasniti i možete nam postaviti bezbroj pitanja koja vas muče.
 • Jednom kad počne proces izrade web stranice, redovito ćemo vas obavještavati u vezi našeg napretka, tako da ste čitavo vrijeme u tijeku s razvojem događaja.
 • Otprilike mjesec do dva kasnije, možete sjesti i diviti se svojoj novoj web stranici.

Drugim riječima, na vama je samo da nam predstavite svoju misiju, viziju i ciljeve te nam osigurate osnovne informacije poput kontakt podataka.

Dalje možete samo pregledavati naš napredak i davati svoje mišljenje o razvoju web stranice.

I to je to!

Nema muke, ali ima nauke.

Istaknut ćemo ponovno, kod nas kada je u pitanju izrada web stranice možete dobiti apsolutno sve usluge. Ključ u ruke, all-inclusive, sve na jednom mjestu – nazovite to kako želite, poanta je ta da ne morate angažirati deset različitih agencija, već dobivate cjelokupnu uslugu.

Imamo višegodišnje iskustvo u izradi web stranica i brojnim smo tvrtkama dokazali svoje znanje i sposobnosti.

Uz minimalan trud s vaše strane dobit ćete sve za web stranice premium kvalitete, ali i puno toga naučiti o online svijetu. Uz to ćete surađivati s agencijom koja nadasve cijeni iskren i transparentan način poslovanja te otvorenu komunikaciju sa svojim klijentima.

Jeste li spremni za najbolju prekretnicu svog poslovanja? Kontaktirajte nas i rado ćemo s vama popričati!

Izvor naslovne fotografije: Canva