Za Uponor Hrvatska pokrenuli smo kampanju koja jača položaj žena u Hrvatskoj

moderne-zene-znaju-sto-zele

Za Uponor Hrvatska pokrenuli smo kampanju koja jača položaj žena u Hrvatskoj

Za Uponor Hrvatska pokrenuli smo kampanju koja jača položaj žena u Hrvatskoj 1200 628 Pisalica

Ususret blagdanima, koji ženama umjesto zabave s obitelji i užitka češće predstavljaju generalku po kući i izradu kolača do besvijesti, za Uponor Hrvatska osmislili smo kampanju „Moderne žene znaju što žele“.

Svakodnevni primjeri uspješnih žena pokazuju nam da žene više ne žele biti „samo“ majke i „samo“ supruge, već se žele ostvariti i poslovno. Imati hobi koji ih usrećuje te bez grižnje savjesti vikendom izaći s kolegicama, dok djecu kod kuće čuva suprug. Žene su se dugo borile za tu emancipaciju i u 21. stoljeću napokon su joj se približile više nego ikad. Sada konačno imaju bolje plaćene poslove te vlastiti bankovni račun, a osim ravnopravnosti u odgoju djeteta i kućanskim poslovima, žene sada žele ravnopravno donositi odluke o kupnji i onih „muških stvari“, poput pametnih kućanskih uređaja i automobila.

Kampanja ruši stereotipe o muško-ženskim aktivnostima u i oko kuće

Kampanjom želimo pokazati kako i žene 21. stoljeća mogu naučiti i odlučiti koje grijanje najbolje odgovara njenim potrebama. Ako pri tome treba naučiti i razliku između podnog, stropnog ili zidnog grijanja ili hlađenja, aplikaciji za daljinsko upravljanje temperaturom prostorije, termostatima (digitalnim ili analognim), razdjelnicima, protoku, nema problema 🙂 Ili ako jednostavno treba pojašnjenja kako bi bolje izrazila želje stručnjacima!

Kliknite na novi Instagram profil Uponor Hrvatska i podržite kampanju te naučite više o pametnom sustavu grijanja.

Inače, Uponor je vodeći svjetski ponuđač sustava i rješenja u području higijenske isporuke pitke vode, energetski učinkovitog grijanja i hlađenja te pouzdane infrastrukture, a sjedište tvrtke je u Finskoj. No proizvodi tvrtke Uponor dostupni su kupcima u preko 100 zemalja, među kojima je i Hrvatska.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?