Sadržajni (content) marketing

Jedno je pisati sastavak u osnovnoj ili srednjoj školi, drugo je pisati za novine, a nešto sasvim treće je pisati za web stranice. Zašto? Da bismo tekstom koji smo objavili na internetu ostvarili cilj, potrebno je držati se i ponekih pravila struke.

pisanje-teksta-web

U pisanju se fokusiramo na:

vrijednost za kupca
kreativnost
optimizaciju
kvalitetu

Pišemo kvalitetne tekstove

Temelj kvalitetne web stranice čini kvalitetan i optimiziran sadržaj. Tekstovi na web stranici zato prije svega trebaju biti jednostavni i razumljivi, ali u konačnici i nuditi krajnju vrijednost za vašeg potencijalnog kupca.

Optimiziramo tekstove za web tražilice

U trenutku kada kupac pretražuje sadržaj po internetu, možda uopće ne zna za vas. No imate li na web stranici informativne tekstove i dobro posložene ključne riječi, kupac će završiti na vašoj stranici, iako ne plaćate oglašavanje.


Kvalitetan copywriter je amater koji nikad nije odustao.

Upoznajte naš način rada.

01

Istražujemo sadržaj

Dobra priprema je 80% posla. Prije pisanja bilo kakvog sadržaja za klijente najprije istražujemo branšu i tematiku, provjeravamo informacije i upoznajemo tržišne trendove.

02

Istražujemo ključne riječi

Kupci vaše proizvode i usluge pretražuju na različite načine. Naš je posao da otkrijemo koji su to načini te im skratimo put od početnog informiranja do odluke o kupnji.

03

Pišemo sadržaj

Nakon prikupljenih potrebnih informacija, krećemo u kreativno pisanje. Sadržaj za web pišemo prema prodajnom lijevku (eng. sales funnel) i prema rezultatima bihevioralnih analiza.

04

Optimiziramo sadržaj

Paralelno s pisanjem, sadržaj za web optimiziramo ubacivanjem relevantnih ključnih riječi te stilizacijom teksta kako bi se on što lakše čitao na uređajima različitih dimenzija ekrana.

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Get in touch

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".