Sadržajni marketing

Sadržajni marketing (eng. content marketing) kralj je svake web stranice jer ne samo što privlači potencijalne kupce na vašu web stranicu, već kvalitetan sadržaj kupce zadržava na web mjestu i povećava vjerojatnost kupnje.

U Pisalica kreativnoj agenciji posvećeni smo kreiranju kvalitetnog sadržaja u raznim formama:

pisanje-teksta-web

U pisanju se fokusiramo na:

vrijednost za kupca
kreativnost
optimizaciju
kvalitetu

Pišemo kvalitetne tekstove

Kvalitetan i optimiziran sadržaj je temelj svake web stranice i svakog web shopa. Sadržaj za vaše web stranice u Pisalici pišemo prema poznatoj KISS formuli, čiji su standard jezgroviti i lako razumljivi tekstovi za vaše potencijalne kupce.

Optimiziramo tekstove za web tražilice

U trenutku kada kupac pretražuje sadržaj po internetu možda uopće ne zna za vas. No imate li na web stranici informativne tekstove i dobro posložene ključne riječi, kupac će završiti na vašoj stranici, čak i u onim slučajevima kada ne plaćate oglašavanje.


Kvalitetan copywriter je amater koji nikad nije odustao.

Upoznajte naš način rada.

01

Istražujemo sadržaj

Dobra priprema je 80% posla. Prije pisanja bilo kakvog sadržaja za klijente najprije istražujemo branšu i tematiku, provjeravamo informacije i upoznajemo tržišne trendove.

02

Istražujemo ključne riječi

Kupci vaše proizvode i usluge pretražuju na različite načine. Naš je posao otkriti koji su to načini te kupcima skratiti put od početnog informiranja do njihove odluke o kupnji.

03

Pišemo sadržaj

Nakon prikupljenih svih potrebnih informacija, krećemo u kreativno pisanje. Sadržaj za web pišemo prema prodajnom lijevku (eng. sales funnel) i prema rezultatima bihevioralnih analiza.

04

Optimiziramo sadržaj

Paralelno s pisanjem, sadržaj za web optimiziramo ubacivanjem relevantnih ključnih riječi te stilizacijom teksta, koja je nužna da bi se sadržaj jednako lako čitao na uređajima različitih dimenzija.

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?