Copywriting SEO optimizacija 10 prosinca, 2021

Web sadržaj koji ostavlja u(tisak)

Tvrtka Printex iz Čakovca tiska na sve osim vode i zraka, a naš je zadatak bilo online svijetu prikazati njihovu stručnosti i zbilja širok raspon tiska koji nude, i to kroz optimizirane tekstove za njihovu novu web stranicu!

Task

Pisanje tekstova za web stranicu Printex.hr.

  • SADRŽAJ

    Copywriting

  • STRATEGIJA

    SEO optimizacija

  • KLIJENT

    Printex d.o.o.

Printex d.o.o. tvrtka je iz susjednog nam Međimurja, točnije iz Čakovca, koja iza sebe ima skoro 30 godina iskustva u tisku. Nema te vrste tiska koju oni nemaju u ponudi, a nema ni predmeta (osim ako su sastavljeni od vode ili zraka) na kojeg ne mogu otisnuti ono što ste vi zamislili: odjeća, uredski pribor, vrećice, rokovnici, termosice, kemijske, šalice – upitali smo ih tiskaju li i novac no odgovor ćemo zadržati za sebe.


Printex tiska, mi pišemo – tako smo došli do suradnje na njihovom novom webu, za koji smo napisali tekstove.  

Novi web, nove mogućnosti, nova referenca

Područje tiska zapravo je vrlo opširno – postoje različite vrste tiska i dotiska, a svaka od njih ima prednosti s obzirom na količinu i vrstu materijala na kojem se tiska. Plastika, drvo, metal, platno, papir ili staklo – svaki od ovih materijala ima svog mezimca u području tiska.

Zanimljivo je bilo istraživati tisućljetnu povijest koja je počela sa sitotiskom, proučavati sve mogućnosti koje nam nudi današnja tehnologija, ali i pogađati u kojem smjeru ide tisak budućnosti. S obzirom na sve veću popularnost digitalnog tiska, možemo sa sigurnošću reći da će to biti održiva i ekološki prihvatljiva budućnost.

Naravno, dobili smo i ideje o tome kakve bismo poklone mogli odabrati za naše poslovne partnere, kakve za roditelje, a kakve za bolje polovice. Imamo pregršt zanimljivih (čitaj: ludih) kreacija koje bi sjajno izgledale na nekom od promo artikala. 🙂

Iako smo upoznati s tiskom, postoje i neke činjenice koje su čak i nas iznenadile!

Jeste li znali da čak 80% ljudi koji dobe poslovni poklon, isti koriste narednih godinu dana?

Da je sitotisak korišten još u 10. stoljeću u Aziji, a volio ga i Andy Warhol?

Da se offsetni tisak koristi za veće količine tiska, recimo za novine?

Nismo ni mi znali, ali smo sve naučili kod pisanja tekstova i danas svima oko nas pametujemo s ovim novim fun factovima (znate koliko ih volimo u Pisalici).

Kako ćemo do tamo doći?

Završili smo pisanje tekstova i novi web je vani!

Web stranica svakako otvara brojna vrata i mogućnosti za tvrtku, pa će tako sigurno i za Printex. Osim što potencijalni kupci i klijenti lakše dolaze do kontakt podataka, web stranica će posjetiteljima predstaviti sve vrste tiska koje tvrtka nudi (tako da ne moraju bespotrebno zvati i ispitivati), upoznati ih s poviješću tvrtke i uvjeriti kako će suradnja s ovom tvrtkom biti jednostavna, ugodna i profesionalna.

Sve ovo postižemo – riječima!

Želite li da i vas predstavimo u najboljem svjetlu? Bavite se djelatnošću za koju niste sigurni da je možete jednostavno i razumljivo prikazati javnosti? Bez brige, rasturamo u tim područjima.

Zanima vas tisak novca i legalno predstavljanje ilegalnih aktivnosti? E tu vam ne možemo pomoći, ali ako se odlučite za život s ispravne strane zakona, javite nam se.

Pisalica piše vaše poslovne priče i jedva čekamo nove izazove!

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.