Copywriting 30 listopada, 2020

Za one koji žele znati više

Svi oni koji žele steći nova znanja ili pak unaprijediti postojeća i hrabro krenuti prema novim životnim prilikama, vjerojatno će se naći na stranici Instituta za menadžment koji nudi čak 14 obrazovnih programa. A mi smo napisali tekstove koje će čitati!

Task

Pisanje opisa obrazovnih programa za web stranicu klijenta.

  • SADRŽAJ

    Copywriting

  • STRATEGIJA

    Komunikacijska strategija

  • KLIJENT

    Institut za menadžment

Institut za menadžment mjesto je za sve koji žele unaprijediti svoje poslovne vještine i steći nova znanja. I to vam iskreno možemo potvrditi i iz prve ruke, budući da su naši Andreja i Ante iz Pisalice stalni predavači na programu Specijalist za internet marketing i prodaju, već treću godinu zaredom. Do suradnje je došlo zbog zajedničkog cilja – želje da izgradimo bolje menadžere i lidere u našem društvu, što je ujedno i vizija Instituta. U sklopu Katedre za Obrazovne programe polaznicima je na raspolaganju širok raspon edukacija s ciljem stjecanja novih vještina i znanja te s pravom upisa novostečenog zvanja u radnu e-knjižicu. Trenutno je osobama koje žele uložiti u svoje znanje i napredak na raspolaganju čak 14 obrazovnih programa, čiji predavači su redom sve vrhunski stručnjaci iz tih područja. Koji su to programi, možete pogledati na web stranici Instituta za menadžment.

Napisali smo opise čak 14 programa Instituta

Osim predavanja, još jedan izazov koji je IZM povjerio nama, je predstavljanje programa kroz opise unutar određenih okvira postavljenih od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja. Jasno, svaki program koji se opisuje u radnu e-knjižicu propisan je unaprijed pa je bio veliki izazov predstaviti programe na jednostavan i razumljiv način.

Pri pisanju pojedinačnih programa mi smo se fokusirali na mogućnosti koje nudi tržište potencijalnim korisnicima. Ideja je bila da opišemo jasno i detaljno gdje polaznik nakon završenog programa može potražiti posao i tako zauvijek promijeniti svoj život na bolje. Ovakav pristup možda zvuči „na prvu“ pretenciozno, no istražite li detaljnije programe IZM-a, uvidjet ćete kako se teži prijenosu znanja kroz praktične zadatke i iskustveno učenje, a polaznicima se također omogućuje posjet firmama iz branše, pa su tako polaznici u više navrata već tijekom programa koji su pohađali našli svog budućeg poslodavca.

Kako izgledaju tekstovi koje smo pisali pogledajte na stranicama IZM-a, a želite li nas pitati više informacija o programu Specijalist za internet marketing i prodaju, na sva vaša pitanja rado će vam odgovoriti i vaši budući predavači 🙂.

Za kraj, slobodno bacite pogled i na prošlogodišnju dodjelu diploma!

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.