Web dizajn 30 listopada, 2020

Do web stranice ambalaže bez gnjavaže

Za poduzeće AMP d.o.o. izradili smo novu prezentacijsku web stranicu koja je kvalitetna poput njihove ambalaže i fleksibilna poput njihovog poslovanja. A zahvaljujući višejezičnosti, poduzeću se otvara put i na strano tržište.

Task

Izrada nove web stranice s višejezičnošću, pisanje SEO optimiziranog sadržaja za novu web stranicu.

 • SADRŽAJ

  Copywriting

 • STRATEGIJA

  SEO optimizacija

 • DIZAJN

  Web dizajn

 • KLIJENT

  AMP d.o.o.

Poduzeće AMP d.o.o. proizvodi ambalažne materijale od jednoslojnih, dvoslojnih i troslojnih folija koje se koriste za pakiranje pretežno prehrambenih proizvoda. U proizvodnji ambalažnih materijala za klijente izuzetno su fleksibilni, što je i njihova najveća konkurentnost na tržištu.

A posla ima! Njihovi klijenti redom su domaća i strana renomirana poduzeća: Marodi tjestenina, Koestlin, Encian, Čakovečki mlinovi, PIK Rijeka, Anamaria, Spectar i drugi. Pa tako, na njihovoj novoj prezentacijskoj stranici koju smo za njih izradili, možete pronaći primjere različitih artikala iz njihove proizvodnje: vrećice za čajeve, kavu, začine, tjesteninu, sve do ambalaže za smrznute i/ili vakumirane te svježe prehrambene proizvode. Na tržištu AMP d.o.o. uspješno posluje već 26 godina, a njihov direktor i vlasnik Branko Klobučarić smatra da je to zato što kontinuirano njeguju prave vrijednosti: Stabilnost kvalitete u tisku i materijalu, fleksibilnost i pouzdanost u rokovima, kao i visoka kvaliteta malih serija ambalaže.

Nova web stranica naglašava ono u čemu su najbolji

Kada su nam se javili za suradnju, u AMP-u su bili svjesni zastarjelosti njihove web stranice, no to nije bio i glavni razlog želje za suradnjom. Naime tadašnja web stranica nije dovoljno naglašavala ono čime se oni bave i u čemu su najbolji pa je glavni zadatak Pisalice zapravo bio što bolje predstaviti njihove proizvode, način rada, ali i zadovoljne klijente.

U nastavku pokazujemo naslovnu stranicu prije i nakon redizajna.

Before After

Detaljnija prezentacija kataloga, s vizualnim naglaskom na proizvode

Kako smo već spomenuli, najveći izazov bio je što bolje prezentirati proizvode. Dok je na staroj web stranici katalog proizvoda bio prezentiran kao popis, uz mogućnost otvaranja u padajućem izborniku da bi se pročitao kratki opis, na novoj web stranici proizvode smo prezentirali kroz naglašene kategorije proizvoda, i to: novim fotografijama proizvoda i bogatijim te optimiziranim tekstovima za tražilice.

Before After

Višejezičnost web stranice

Konačno, osim što sada potencijalni klijenti imaju daleko bolji uvid u proizvode poduzeća AMP d.o.o., na novu smo web stranicu dodali i višejezičnost (engleski i njemački jezik).

Tim potezom AMP je proširio mogućnost suradnje i na strance, prvenstveno poduzetnike iz Njemačke i Austrije, zemalja koje su im se otvorile kao nove prilike za širenje poslovanja.

AMP-u želimo puno sreće u širenju na strano tržište, a vas pozivamo da nam se javite ako i vi trebate redizajn postojeće stranice ili izradu nove web stranice / web shopa. Obratite nam se s povjerenjem

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.