Copywriting 1 siječnja, 2020

Naša najvedrija suradnja s Vedrinijem

Vedrini proizvodi uistinu razvedravaju police u dućanima, a bilo nam je posebno zadovoljstvo pisati rimovane i ultra-kreativne tekstove koji se nalaze na poleđini ovih ukusnih zalogajčića! 

Task

Pisanje kratkih tekstova za ambalažu proizvoda Vedrini.

  • SADRŽAJ

    Copywriting

  • STRATEGIJA

    Brend strategija

  • KLIJENT

    Vedrini

Prije oko godinu dana dobili smo poziv na jedan vrlo vedar sastanak, u pogon brenda Vedrini – Prepusti se vedrini. Poziv na sastanak nas je, priznajemo, jako obradovao jer su nam proizvodi iz Vedrini asortimana itekako poznati: slana pistacija u ljusci naše je must have gorivo ispred malih ekrana za vrijeme filmskih večeri, sušenu marelicu volimo narezati pa ubaciti u domaće kolače, a omiljeni Vedrini proizvod su nam i mahunarke, koje je moguće pripremiti na stotinjak raznih načina.

S Vedrini proizvodima možete se upoznati ovdje. P.S: Svakako bacite pogled i na njihov Instagram profil za koji moramo reći da nam se jako sviđa 🙂  

Pisanje tekstova za doypack vrećice

No, glavni razlog zašto smo odlučili napisati ovaj tekst za Pisalica blog je zapravo taj što su nas iz Vedrini pogona zatražili kreativne tekstove u rimi, koji će se zatim tiskati na novim Vedrini ambalažama.

Bio je velik izazov (i zalogaj) jer smo najprije trebali istražiti svaku namirnicu zasebno, saznati koje su njezine nutritivne vrijednosti, ali saznati i poneku „pikanteriju“ o namirnici koju će budući kupci rado pročitati. U kreativnom pisanju pomogao nam je i paket iznenađenja koji smo jedno jutro zaprimili na uredsku adresu.

Kako izgleda nova Vedrini ambalaža i kako su ispali tekstovi koje smo pisali, saznati možete u nastavku.

Nova ambalaža iz Vedrini asortimana
Vedrini Indijski oraščić
Društvo orašara
Osunčani arancini

Potrebni su vam tekstovi za ambalažu ili novi tekstovi za vašu web stranicu?
Javite nam se već danas i saznajte kako možemo surađivati.

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.