Grafički dizajn Meta Ads 7 listopada, 2019

Veselo šarenilo darova iz prirode

Kod izrade social media contenta za trgovinu zdravom hranom, postaju jasne dvije stvari. Puno toga zapravo ne znamo o namirnicama koje jedemo, kao prvo. I kao drugo, šarenilo ovih proizvoda zbilja daje mašti na volju kad je u pitanju grafički dizajn!

Task

Vođenje društvenih mreža Facebook i Instagram, izrada contenta za društvene mreže, izrada mjesečnih kalendara, povećanje prometa i interakcija.

 • SADRŽAJ

  Društvene mreže

 • STRATEGIJA

  Komunikacijska strategija

 • DIZAJN

  Grafički dizajn

 • PROMOCIJA

  Meta ads

 • KLIJENT

  Priroda i DRUŠTVO

Kada su nam se javili iz Prirode & DRUŠTVA sa željom da za njih vodimo profile društvenih mreža (Facebook i Instagram), glavno pitanje koje smo si odmah postavili bilo je – kako prezentirati proizvode o kojima kupci trenutno vjerojatno znaju više od nas?

Edukacija prije svega

Prvo i osnovno što smo iz toga zaključili je da se trebamo jako, ali zaista jako dobro informirati o prednostima zdrave prehrane i zdrave kozmetike i tek se tada upustiti u izradu objava.

Upravo zbog svega spomenutog, odlučili smo da gotovo svaka objava treba jasno pokazati klijentu koje vrijednosti mu daje određena namirnica ili kozmetički proizvod. Jer da bi netko odlučio platiti više, potrebno ga je najprije educirati zašto je pametno platiti kvalitetniju namirnicu od ostalih koje se nude na tržištu.

I upravo je na tome naglasak cjelokupne promocije Prirode & DRUŠTVA na digitalnim kanalima – prirodno, kemijski netretirano i pomno izabrano za kupce <3.

Tjedne promocije kroz Instagram storyje

Iako se većina prodaje Prirode & DRUŠTVA odvija preko web shopa, brend ima i jednu fizičku trgovinu u Zagrebu, na adresi Ozaljska 71. Upravo u toj trgovini tjedne promocije zdravih brendova su neizostavne i pobuđuju veliki interes novih i postojećih kupaca.

Da bismo ova događanja promovirali tako da što više osoba čuje za njih, uvijek ih promoviramo na više načina:

 • kreiramo objavu na Facebooku
 • kreiramo event na Facebooku
 • kreiramo objavu na Instagramu
 • kreiramo Instagram story

Logika je, naravno, sljedeća. Što se češće prikažemo zainteresiranoj publici, to je veća vjerojatnost da će publika upamtiti događaj i na koncu se tamo i pojaviti.

U nastavku pogledajte još nekoliko izdvojenih objava za Prirodu & DRUŠTVO, a želite li i vi postati naš suradnik, slobodno nam se sa upitom javite putem kontakt obrasca.

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.