Brend strategija Web dizajn 9 prosinca, 2020

Kako brendirati komadić raja

Online svijetu predstavili smo Minivillas Plitvica – idealnu destinaciju za sve one koji se žele odmoriti u netaknutoj prirodi i čistom komforu, smještenom u blizini NP Plitvička jezera.

Task

Brand naming, izrada vizualnog identiteta, izrada prezentacijske web stranice

 • SADRŽAJ

  Copywriting

 • STRATEGIJA

  Brand strategija

 • DIZAJN

  Web dizajn, Grafički dizajn

 • KLIJENT

  Minivillas Plitvice

Za sve one koji žele  provesti odmor u netaknutoj prirodi, daleko od gradske vreve i buke te se konačno propisno odmoriti, dvije obiteljske potpuno opremljene luksuzne kuće brenda Minivillas Plitvice nude raj na zemlji. U mjestu Plaški u Lici, nedaleko Nacionalnog parka Plitvička jezera gdje su kuće smještene, možete udahnuti čisti zrak i miris livade, uživati u pogledu na zeleni ili bijeli prostrani tepih (što ovisi o godišnjem dobu), kupati se u bazenu, pecati u netaknutoj rijeci Dretulji ili istraživati ljepote Like i Kvarnera. Mogućnosti su zaista brojne.

Zapravo je riječ o XXL smještaju, odnosno dvije kuće, Vili Lipa i Vili Mir, koje mogu primiti čak do 15 gostiju, zbog čega su idealne za veće obitelji ili grupna druženja, od zabava za djevojačku i momačku večer, do organiziranih edukacija.

Predstavljanje Minivillas Plitvica online svijetu

Projekt Minivillas Plitvice bio je specifičan po tome što smo osim web stranice izradili i vizualni identitet te osmislili sam naziv brenda (naming). Zbog atraktivnog položaja kuća u neposrednoj blizini NP Plitvice, odlučili smo vile brendirati geografski. Budući da većina gostiju dolazi iz Velike Britanije, Plitvice se nalaze na popisu ključnih riječi koje Britanci pretražuju prije dolaska u Hrvatsku. Zbog geografskog brendiranja sada je kuće lakše pronaći na tražilicama.

vizualni identitet smo uskladili s geografskim položajem vila, zbog čega smo koristili različite nijanse zelene boje, koje su u skladu s nijansama krošnji obližnjih prostranih šuma Like.

Konačno, web stranica Minivillas Plitvica je zamišljena kao jednostavna prezentacijska stranica čiji se cijeli dizajn nalazi iznad folda (prijeloma stranice). Naglasak je na kvalitetnim fotografijama koje komuniciraju ono najbolje što kuće nude svojim gostima. Klijentica je kod izrade stranice inzistirala na malom booking sustavu. Njega smo uspješno implementirali kroz obrazac „Rezervirajte“, koji se nalazi na zasebnoj stranici, ali i na samoj naslovnoj stranici.

Također, zbog toga što su najčešći gosti Minivillas Plitvica upravo stranci, web stranicu smo preveli još na njemački i engleski jezik.

Također, zbog toga što su najčešći gosti Minivillas Plitvica upravo stranci, web stranicu smo preveli još na njemački i engleski jezik.

Web stranica Minivillas Plitvica je jednostavna, prezentacijska stranica, na kojoj se svatko može snaći u samo par klikova.

Imate li i vi potrebu za izradom prezentacijske stranice svojih smještajnih jedinica, javite nam se s povjerenjem.

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.