Copywriting 12 prosinca, 2020

Sigurna vožnja uz Travelis

Travelis je tvrtka čije brošure i mobilna aplikacija brinu o putnicima, pružajući im sve potrebne informacije za sigurno i bezbrižno putovanje. A mi smo napisali opise proizvoda za njihovu internetsku trgovinu i mobilnu aplikaciju.

Task

Pisanje opisa proizvoda i pisanje sadržaja za mobilnu aplikaciju.

  • SADRŽAJ

    Copywriting

  • STRATEGIJA

    Komunikacijska strategija

  • KLIJENT

    Travelis

Predstavljamo vam još jednog klijenta za kojeg smo pisali tekstove za novu web stranicu. Travelis se primarno bavi prikupljanjem i obradom podataka iz područja turizma i cestovnog prometa. Informacije koje nude putem svojih brošura, a uskoro i mobilne aplikacije, profesionalno su obrađene i redovito se ažuriraju, te su kao takve dostupne svim zainteresiranim pravnim i privatnim osobama.

Putujete li često, vjerujemo da ste se dosad susreli sa svakakvim nepredvidljivim situacijama, a nebrojeno puta niste možda niti uspjeli doći do adekvatne informacije kada vam je ona bila najpotrebnija. To zapravo nije toliko čudno ako uzmemo u obzir da trenutno na tržištu ne postoji niti jedan vodič koji bi se osim destinacijama, detaljno bavio i operativnim informacijama za putnike i vozače.

Srećom za vozače, domaće i strane, Travelis tvrtka iz Varaždinske županije kreirala je brošure uz dodatak posebno osmišljenih turističko/cestovnih karata što zajedno čini jedinstveni paket informacija. Naglasak su u brošurama stavili upravo na planiranje i organizaciju putovanja. U njihovim brošurama možete pronaći samo kvalitetne i provjerene informacije, zbog kojih će putovanje koje planirate biti: sigurno, bezbrižno i bez stresa.

Pisanje opisa proizvoda i sadržaja aplikacije

Za Travelis smo pisali opise brošura za njihovu internet trgovinu, kao i tekst za mobilnu aplikaciju koja će uskoro biti dostupna za preuzimanje putem Google Playa.

Za nas je najveći izazov u pisanju bio u hrpi informacija prepoznati one najatraktivnije, zbog kojih će strani i domaći vozači odlučiti kupiti Basic, Premium ili Premium+ paket servisnih informacija.

Koliko smo u tome bili uspješni, provjeriti možete na službenim web stranicama Travelisa, gdje također možete dobiti uvid u njihove brošure te izabrati onu koja je usklađena s vašim potrebama.

 

Kontaktirajte nas i za dodatne informacije o projektu.

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.