Izrađujemo web stranice i web shopove

Vaša web stranica prvo je i često jedino mjesto na kojem se posjetitelj susreće s vašim brendom. Kako biste ga pretvorili u kupca, na web stranici jasno trebate pokazati što nudite, koje su vrijednosti koje će kupac dobiti te mu omogućiti da do željenog sadržaja dođe u najviše tri klika.

izrada-web-stranica

Pri izradi web stranica fokusiramo se na:

vrijednost za kupca
kreativnost
optimizaciju
kvalitetu

Izrada web stranica koje prodaju

Krajnji cilj svake web stranice je prodaja. Da bismo ostvarili prodaju najprije moramo izgraditi povjerenje kupca prema brendu. To ćemo postići user friendly web stranicom, odnosno stranicom na kojoj se lako i brzo dolazi do potrebnih informacija.

Optimizacija web stranica

Optimizacija web stranice ne znači samo ubacivanje ključnih riječi. Stranica se mora brzo otvarati, ne smije sadržavati nevažeće linkove, treba biti prilagođena čitanju na uređajima razlčitih dimenzija i slično. Tek će je tada Google visoko rangirati, a vi ćete ubirati plodove svog rada.

Kupci ne kupuju proizvod. Kupci kupuju korist koju proizvod čini za njih.

Upoznajte naš način rada.

01

Upoznajemo vas

Naš prvi korak u izradi kvalitetne web stranice je upoznavanje s vama, vašim brendom i misijom tvrtke. Tek nakon toga krećemo u istraživanje sadržaja, branše u kojoj djelujete i u istraživanje tržišta na koje se želite probiti ili na kojem želite ostvariti bolje rezultate.

02

Pišemo tekstove za web

Već smo spomenuli da su kvalitetni tekstovi za web kostur vaše web stranice. Sadržaj za web pišemo tako da bude jednostavan, koncizan i prilagođen vašim potencijalnim kupcima. Uvijek naglašavamo vrijednost koju dajete krajnjem kupcu. Nakon pisanja sadržaja, isti optimiziramo za web tražilice.

03

Radimo dizajn

Tek nakon što vidimo sadržaj koji želite prenijeti svojim kupcima krećemo u kreiranje dizajna. U izradi dizajna također se vodimo jednostavnošću jer je važno da potencijalni kupac do željenog sadržaja dođe u što manje klikova. Naravno, dizajn grafički u cijelosti prilagođavamo vašoj tvrtki.

04

Postavljamo kodove za praćenje

Nakon što je web stranica gotova, potrebno je pratiti promet koji na nju dolazi, kao i pojedinačne radnje posjetitelja. Ta statistika najprije će nam pomoći da napravimo eventualne potrebne izmjene na web stranici, a zatim i kako bismo pravoj ciljanoj publici slali oglase koje smo za vas kreirali.

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".