Copywriting

Želite li da sadržaj na vašoj web stranici prodaje – ideju, brend, ideologiju? Potreban vam je kreativan sadržaj uz koji će vaši potencijalni kupci shvatiti sve vrijednosti usluge i/ili proizvoda koje nudite? Na pravom ste mjestu jer Pisalica za vas piše sav taj kreativan sadržaj kraćeg formata, čiji je osnovni cilj ostavrenje prodaje. Angažirajte nas za pisanje riječi koje će najprije potaknuti reakciju, a onda i tu ključnu akciju!

U Pisalica reklamnoj agenciji pišemo razne kreativne tekstove:

pisanje-teksta-web

U pisanju copyja se fokusiramo na:

vrijednost za kupca
kreativnost
autentičnost
prodaju

Pišemo kreativne tekstove

Dok se u sadržajnom marketingu (eng. content) fokusiramo na prenošenje informacija, edukaciju i vrijednosti za klijente, u pisanju kreativnih tekstova kraćega formata – copywriting, fokusiramo se na poticanje želje i akcije. Kako postižemo odlične rezultate? Pa, prije svega dobro istražujemo potrebe, želje i izazove ciljane skupine, a zatim tražimo kreativne i autentične načine kroz koje prenosimo jednostavne, svima jasne poruke.

Pomažemo vam u prodaji

Znate li zašto vaši kupci kupuju? Nekoliko je razloga: jer im je to nešto potrebno da bi preživjeli (npr. hrana), žele si olakšati život, trebaju zamjensku stvar, boje se da nešto ne propuste, da bi pomazili svoj ego i zato što su nesretni. No nije to sve! Kupci kupuju i zato jer smatraju da je cijena koju ste im ponudili dobra, veća je vrijednost od iznosa koji plaćaju, žele se nagraditi ili jednostavno žele ubiti dosadu. Mi sve te psihološke aspekte itekako imamo na umu tijekom pisanja copyja za naše klijente.


Suvremeni čovjek mahnito pokušava zaraditi dovoljno za kupnju stvari u kojima je prezauzet da bi uživao.

Upoznajte naš način rada.

01

Istražujemo potrebe kupaca

Dobra priprema je 80% posla. Prije kreativnog procesa najprije istražujemo potencijalne kupcime za koje ste proizvod i/ili uslugu kreirali. Tek onda tražimo kreativne i autentične načine kako izazvati čežnju za vašom ponudom.

02

Istražujemo motivaciju za kupnju

Različiti proizvodi i različite usluge imaju različitu motivaciju za kupnju. Hoće li netko kupiti vaš proizvod jer mu stvarno treba ili zato što mu je dosadno? A možda se samo želi pohvaliti prijatelju radi postizanja boljeg statusa u društvu. Otkrit ćemo zašto!

03

Vrtimo ideje

U kreativnim procesima čiji cilj su postizanje čežnje i akcije sudjeluje naš cijeli tim. To znači da su u osmišljavanje kreativnih copyja uključeni i copywriteri i content writeri, zatim dizajneri, specijalisti za oglašavanje itd. Konačnih nekoliko rješenja pak testiramo kod ciljane publike. Njihova treba biti zadnja.

04

Testiramo ideje

Mi jesmo pmetni i puni iskustva, no svjesni smo toga da je klijentova uvijek zadnja. Zato konačnih nekoliko rješenja koja smo osmislili za vas prije prezentacije vama testiramo kod ciljane publike. Rješenje koje izaberu potencijalni kupci nama su Biblija.

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Želite da vam pomognemo uslugama u kojima smo najbolji? Odgovorite nam na nekoliko kratkih pitanja i javit ćemo vam se s ponudom u najkraćem mogućem roku.

  Vrsta projekta:
  Pisanje tekstova za web projektDigitalno oglašavanjeEdukacija za moju tvrtkuIzrada web straniceNešto drugo

  Vaš budžet:
  Manje od 5.000kn5.000 - 20.000kn20.000 - 50.000knViše od 50.000kn

  Postavke privatnosti

  Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
  Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?