Širimo dobar glas o vama starim i novim kupcima.

Znate što marketinški stručnjaci kažu o kvalitetnom sadržaju? Džabe vam i najbolji sadržaj na svijetu, ako se niste pobrinuli da ga vide vaši potencijalni kupci. Zato upoznajte vrste digitalnog oglašavanja koje nudimo i napokon “pokupite” koristi od oglašavanja na internetu.

digitalno-oglasavanje

U oglasima za potencijalne kupce fokusiramo se na:

ciljanu publiku
kreativnost
vizuale
kvalitetu

Oglašavanje na društvenim mrežama

Cilj oglašavanja na društvenim mrežama je da uz pomoć kvalitetnih objava i pametnog targetiranja ciljane publike ostvarite što više pojedinačnih dolazaka na web. Razlog? Gotovo svim potencijalnim kupcima koji su došli na web moći ćete slati ciljane oglase.

Oglašavanje putem Google tražilice

Cilj oglašavanja putem Googla je upoznati potencijalne kupce, koji znaju što točno žele i spremni su to odmah kupiti, s vama i vašim uslugama ili proizvodima. Oglašavanje putem Googlea uključuje oglašavanje na tražilici, portalima, u pretincu kupčeve e-pošte i na YouTubeu.

Čovjek koji zaustavi oglašavanje da bi uštedio novac je poput čovjeka koji zaustavi sat da bi uštedio vrijeme.

Upoznajte naš način rada.

01

Izrađujemo plan oglašavanja

Nema smisla oglašavati sav sadržaj svima. Zato ćemo nakon razgovora s vama i utvrđivanja ciljeva do kojih želimo zajedničkim snagama doći, najprije kreirati plan oglašavanja s konkretnim rokovima i podjelom zadataka.

02

Kreiramo oglase

Ako kao tvrtka imate više ciljanih skupina, mi ćemo za svaku skupinu pojedinačno kreirati oglase. Zašto? Svaka ciljana skupina preferira drugačiji tip sadržaja i mi želimo ponuditi onaj sadržaj koji njima najviše odgovara.

03

Pratimo napredak

Objava oglasa je tek pola posla. Svaki oglas je potrebno pratiti do zadnjeg dana trajanja kako bismo vidjeli reakciju publike te prema njoj i cilju koji smo s vama dogovorili, optimizirali vaše budžete.

04

Dolazimo do novih ideja

Nakon analize oglasa koje smo postavili dobit ćemo korisne podatke o tome koje korake je pametno dalje poduzimati. Prije negoli ponovimo cijeli postupak, s vama ćemo podijeliti naše nove ideje i još hrabrije krenuti u veće izazove.

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Get in touch

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".