Google Ads oglašavanje

Ako ne ide milom, onda ide silom. U kontekstu Google Adsa to bi značilo da promet na web stranicu možemo dovesti na dva načina: (1) marljivim i promišljenim radom na content strategiji i optimizaciji za tražilice (organski promet) ili (2) pomoću Google adsa, odnosno kroz plaćeno oglašavanje.

U reklamnoj agenciji Pisalica izrađujemo razne formate plaćenih oglasa:

digitalno-oglasavanje

U kreiranju Google Adsa fokusiramo se na:

ključne riječi
relevantnost
vizuale
kvalitetu

Čarobnu kuglu nemamo, ali…

Imamo statistike! Digitalni marketing je igranje statistikama, što znači da veći broj potencijalnih kupaca na vašoj web stranici znači veću vjerojatnost za prodaju. Zato, usmjerite sve snage na dovođenje potencijalnih kupaca na web, pa ako treba i kroz plaćeno oglašavanje! Mi smo tu da vam pomognemo.

Remarketing svuda oko nas

A znate što je najbolje u cijeloj priči? Najbolje je to što svoje oglase možete prikazivati osobama koje već znaju da će kupiti, samo još nisu oglučile gdje. U tom ključnom trenutku mi možemo potaknuti njihovu čežnju da kupe baš kod vas i to putem remarketing oglasa u kojima će se prikazivati proizvodi i usluge koje su pregledavali na vašoj internet trgovini.

Pisalica je i Google partner!

Što to točno znači?

Iako volimo riječi i pisanje, ne ostavljamo sve na njima – imamo i službeno priznanje naše stručnosti. I to ne od bilo koga. Sam je moćni Google prepoznao naš trud i sav napredak koji smo omogućili našim klijentima.

Ponosni smo i certificirani stručnjaci za Google oglašavanje!

Čovjek koji zaustavi oglašavanje da bi uštedio novac je poput čovjeka koji zaustavi sat da bi uštedio vrijeme.

Upoznajte naš način rada.

01

Izgradnja temelja

Kreiranje Google Adsa je kao gradnja kuće. Najprije trebate stvoriti čvrste temelje da biste na njih podigli cigle i izgradili u konačnici svoju kuću. Te temelje u Google adsima čine ključne riječi. Zato je naš prvi zadatak temeljito istražiti ključne riječi, odabrati one relevantne i prema njima kreirati nekoliko različitih oglasa kako bismo ih testirali.

02

Faza testiranja

Već smo spomenuli kako čarobnu kuglu nemamo, ali zato imamo statistike. To pak znači da možemo vrlo precizno odrediti koje ključne riječi donose rezultate, a koje ne. Prema prikupljenim statistikama zato ćemo nakon faze testiranja prednost dati oglasima koji donose rezultate, kako ne bismo bacali vaš novac u vjetar, već ga umnožavali.

03

Pratimo napredak

Objava izabranih oglasa je tek pola posla. Tržište je kao živo biće i promjene su višesterostruke baš svakog dana. Zato je svaki oglas potrebno pratiti do zadnjeg dana trajanja kako bismo vidjeli reakciju publike te prema njoj i cilju koji smo s vama dogovorili, optimizirali vaše budžete.

04

Dolazimo do novih ideja

Nakon analize oglasa koje smo postavili dobit ćemo korisne podatke o tome koje korake je pametno dalje poduzimati. Prije negoli ponovimo cijeli postupak, s vama ćemo podijeliti naše nove ideje i još hrabrije krenuti u veće izazove. Budite spremni na proaktivnost – ovo nije jednokratan posao!

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Želite da vam pomognemo uslugama u kojima smo najbolji? Odgovorite nam na nekoliko kratkih pitanja i javit ćemo vam se s ponudom u najkraćem mogućem roku.

  Vrsta projekta:
  Pisanje tekstova za web projektDigitalno oglašavanjeEdukacija za moju tvrtkuIzrada web straniceNešto drugo

  Vaš budžet:
  Manje od 5.000kn5.000 - 20.000kn20.000 - 50.000knViše od 50.000kn

  Postavke privatnosti

  Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
  Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?