Oglašavanje na internetu

Algoritam društvenih mreža od 2020. orijentiran je na bolje korisničko iskustvo, zbog čega objave na društvenim mrežama sada imaju manji doseg, odnosno vidi ih manji broj vaših potencijalnih kupaca. Da biste to promijenili, objave koje kreirate trebaju biti korisne za vaše kupce, ali im također trebate dati i mali vjetar u leđa u vidu plaćenog oglašavanja.

U kreativnoj agenciji Pislaica izrađujemo razne tipove oglasa:

digitalno-oglasavanje

U oglasima za digitalne kanale fokusiramo se na:

ciljanu publiku
kreativnost
vizuale
kvalitetu

Oglašavanje na društvenim mrežama

Digitalni marketing je igranje statistikama. To znači da, što veći broj potencijalnih kupaca dođe na vašu web stranicu ili web shop, to je veća vjerojatnost da ćete prodati više. Zato, usmjerite sve snage na dovođenje potencijalnih kupaca na web, bilo organski (kroz neplaćene kampanje) ili kroz plaćeni promet. Mi smo tu da vam pomognemo.

Oglašavanje putem Google tražilice

Oglašavanje putem Googlea uključuje oglašavanje na tražilici, portalima, u pretincu kupčeve e-pošte i na YouTubeu. Osobe koje pokušavamo dohvatiti Googleovim oglasima već su zainteresirane za određene proizvode i usluge, a naš je zadatak da umjesto kod konkurncije kupnju obave upravo kod vas.

Čovjek koji zaustavi oglašavanje da bi uštedio novac je poput čovjeka koji zaustavi sat da bi uštedio vrijeme.

Upoznajte naš način rada.

01

Izrađujemo plan oglašavanja

Nema smisla oglašavati sav sadržaj svima. Zato ćemo nakon razgovora s vama i utvrđivanja ciljeva do kojih želimo zajedničkim snagama doći, najprije kreirati plan oglašavanja s konkretnim rokovima i podjelom zadataka.

02

Kreiramo oglase

Ako kao tvrtka imate više ciljanih skupina, mi ćemo za svaku skupinu pojedinačno kreirati oglase. Zašto? Svaka ciljana skupina preferira drugačiji tip sadržaja i mi želimo ponuditi onaj sadržaj koji njima najviše odgovara.

03

Pratimo napredak

Objava oglasa je tek pola posla. Svaki oglas je potrebno pratiti do zadnjeg dana trajanja kako bismo vidjeli reakciju publike te prema njoj i cilju koji smo s vama dogovorili, optimizirali vaše budžete.

04

Dolazimo do novih ideja

Nakon analize oglasa koje smo postavili dobit ćemo korisne podatke o tome koje korake je pametno dalje poduzimati. Prije negoli ponovimo cijeli postupak, s vama ćemo podijeliti naše nove ideje i još hrabrije krenuti u veće izazove.

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?