Suradnja sa švicarskim Porta Groupom

Porta Group je švicarska tvrtka koja iza sebe ima mnoge godine investiranja u razne građevinske projekte. Jedan od njih je i stambeni kompleks u Zadru, točnije u kvartu Borik. A jedan od naših zadataka bio je napisati sadržaj za njihovu novu web stranicu.

Task

Pisanje sadržaja za web stranicu na hrvatskom i engleskom jeziku.

 • SADRŽAJ

  Copywriting

 • STRATEGIJE

  SEO optimizacija, Komunikacijska strategija

 • DIZAJN

  Grafički dizajn

 • PROMOCIJA

  Google Ads, Facebook Ads

 • KLIJENT

  Porta Group d.o.o.

Napisali smo tekstove…

Kako opisati projekt, odnosno stambeni kompleks, koji još uvijek ne postoji? Svaki copywriter funkcionira na principu mašte i dočaravanja. A uz sve podatke koje nam je pružila Porta Group zbilja smo mogli vizualizirati život u ovakvom stambenom kompleksu. Osim što smo dobili vjerne 3D vizualizacije svih zgrada u sklopu kompleksa, kao i vizualizacije pojedinih stanova, objasnili su nam i koje su prednosti ovog kompleksa te samog kvarta.

Stoga nije bilo teško zamisliti mladu obitelj koja živi u divnom stanu u potkrovlju, a koja ujutro doručkuje na krovnoj terasi s nenadmašivim pogledom na zadarski arhipelag. Niti kako nakon toga roditelji ostavljaju dijete u vrtiću koji je u sklopu kompleksa, a nakon posla svi zajedno idu na jednu od divnih plaža u Boriku. 

Ovo su samo neke od prednosti koje smo istaknuli kod pisanja sadržaja za web stranicu, a za koje smo smatrali da će biti važne ciljanoj publici naših klijenata.

Naravno, sve smo uobličili na kreativan način zahvaljujući kojem se čitatelj može vidjeti kako stanuje unutar kompleksa.

… i suradnja se nastavlja

Izrazito nam je drago što su naši klijenti bili zadovoljni napisanim tekstovima. Oni su se u ekspresnom roku našli na novoj web stranici koja je posvećena Borik projektu, a na kojoj zainteresirani za kupnju stana u Zadru mogu saznati sve potrebne informacije o ovom stambenom kompleksu. 

Kako su klijenti bili zadovoljni pisanjem tekstova, na Borik projektu smo nastavili surađivati u dva smjera: Google i Facebook oglašavanje te SEO optimizacija.

Cilj ovih smjerova je jednostavan. Predstaviti Borik projekt što široj publici koja iskazuje interes za kupnjom stanova. SEO optimizacija web stranice pak garantira organski promet. Što to znači? Svaki put kad netko upiše „stan zadar prodaja“ u internetsku tražilicu kao što je Google, stranica Borik projekta će se pojaviti među prvim rezultatima pretraživanja, i to bez plaćanja pozicije.

Rezultati SEO optimizacije
Zanimljivo, zar ne?

Naša suradnja s Porta Group se nastavlja i možemo reći da nam je zbilja drago zbog toga.

Google i Facebook Ads

Google Ads - fokus na luksuz stanova i blizinu mora

Facebook Ads – fokus na luksuznu lokaciju

Google Ads - fokus na obitelj i dom

Facebook Ads – fokus na obitelj i dom

Google Ads - promocija

Facebook Ads – promocija 

Kako izgleda Borik projekt i kako smo ga opisali riječima? Provjeriti možete na njihovoj web stranici! A ako i vama zatrebaju web tekstovi ili pak Google/Facebook oglašavanje, kontaktirajte nas!

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.