Predstavljamo vas u punom sjaju na internetu

Imate kvalitetan proizvod/uslugu, dobru priču, sjajne zaposlenike, inovativne ideje. No, sve je to uzaludno ako niste u toku s vremenom i ne odlučite se brendirati uz pomoć dobrog vizualnog identiteta kojeg ćete izložiti na svojoj web stranici.

izrada-web-stranica

Kod grafičkog i web dizajna fokusiramo se na:

kreativnost
optimizaciju
originalnost
vrijednost za kupca

Izrada web stranica koje prodaju

Krajnji cilj svake web stranice je prodaja. Kako bismo ostvarili prodaju najprije moramo izgraditi povjerenje kupca prema brendu. To ćemo postići user friendly web stranicom, odnosno stranicom na kojoj se lako i brzo dolazi do potrebnih informacija.

Vizualni identitet koji vas ističe

Ljudi su vizualna bića i ako će im nešto odmah zapeti za oko, bit će to dobar vizual. Bilo da se radi o logotipu ili objavi na društvenoj mreži, pobrinut ćemo se da vaš vizual zaustavlja posjetitelje kod pregledavanja stranice i budi znatiželju te želju za daljnjim klikanjem.

Dobar dizajn znači dobar posao.

Upoznajte naš način rada.

01

Upoznajemo vas

Naš prvi korak u izradi kvalitetne web stranice i grafike je upoznavanje s vama, vašim brendom i misijom poduzeća. Tek nakon toga krećemo u istraživanje sadržaja, branše u kojoj djelujete i u istraživanje tržišta na koje se želite probiti ili na kojem želite ostvariti bolje rezultate.

02

Dogovaramo vizualni identitet

Dogovaramo vizualni identitet vašeg poduzeća, koji podrazumijeva korištenje određenih boja, izradu logotipa te određivanje tipografije. Na taj će način vaše poduzeće biti vizualno prepoznatljivo te se isticati u masama konkurencije, a određena će boja ili simbol biti direktna asocijacija na vas.

03

Određujemo dizajn i sadržaj web stranice

Pitanje dizajna i sadržaja web stranice često je pitanje kokoši i jajeta – što dolazi prvo? Mi ćemo prvo odrediti strukturu web stranice, napraviti sadržaj (tekstove, grafike i sl.), a potom odabrati dizajn koji će vaš brend predstaviti u punom sjaju i moći. Bez nepotrebnih klikova.

04

Izrađujemo web stranicu

Nakon što smo sve utvrdili i dogovorili, bacamo se na izradu web stranice. Ako vidimo da nešto šteka, sve oštre rubove poliramo kako bi vaši posjetitelji imali najbolje korisničko iskustvo. A za daljnje praćenje statistika i oglašavanje, na stranicu ćemo postaviti i kodove za praćenje posjetitelja.

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?