Vođenje društvenih mreža

Kreiranje sadržaja za društvene mreže zadaje vam muke? Em ne znate što biste objavili, em vaš sadržaj ne dopire do željene publike? Javite nam se za pomoć jer znamo kako posložiti stvari kako bi vaši rezultati krenuli rapidno rasti.

drustvene-mreze

Na društvenim mrežama fokusiramo se na:

kreativnost
edukativan sadržaj
vizuale
kvalitetu

Objavama educiramo potencijalne kupce

Zašto neka poduzeća imaju toliko velik engagement i reach na objavama, a druge nemaju? Odgovor je zapravo vrlo jednostavan – zato što se na društvenim mrežama kroz objave trude informirati, educirati i zabaviti svoju ciljanu skupinu. Ne prodaju im ništa (ili gotovo ništa). Prodaju ostavljaju za kasniju fazu.

Kreiramo interaktivan sadržaj

U moru objava na društvenim mrežama, danas je zaista izazovno stvoriti objavu koja će biti drugačija i postati viralna. Mi rado prihvaćamo taj izazov i kreiramo interaktivne objave, čiji je cilj ponajprije engagement publike kojoj se obraćamo. Smatrmo da, ako je osoba reagirala jednom, reagirat će opet. A mi je želimo naviknuti na to da što češće reagira.

Pokušavate li uvijek biti isti kao drugi, nikad nećete saznati koliko nevjerojatni možete postati.

Upoznajte naš način rada.

01

Istražujemo sadržaj

Dobra priprema je 80% posla. Prije izrade bilo kakvog sadržaja za društvene mreže najprije istražujemo branšu i tematiku, provjeravamo informacije i upoznajemo tržišne trendove.

02

Istražujemo konkurenciju

Na kakav sadržaj kupci dobro reagiraju kod konkurencije, a kakav sadržaj kritiziraju? Pitamo se, što mi možemo napraviti bolje i drugačije kako bismo napravili red ispred vaše trgovine?

03

Kreiramo objave

Kreiranje objava za društvene mreže uključuje pisanje copyja, prilagodbu ili izradu vizuala te snimanje i montažu kratkih video formi. Zadnji korak je ubacivanje poziva na akciju kojim potičemo kupce da ostvare radnju koju želimo.

04

Vodimo društvene mreže

Objava sadržaja je tek pola posla. Svaku objavu je potrebno pratiti još neko vrijeme kako bismo vidjeli reakciju publike te prema njoj i cilju koji smo s vama dogovorili, optimizirali vaše budžete.

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Želite da vam pomognemo uslugama u kojima smo najbolji? Odgovorite nam na nekoliko kratkih pitanja i javit ćemo vam se s ponudom u najkraćem mogućem roku.

  Vrsta projekta:
  Pisanje tekstova za web projektDigitalno oglašavanjeEdukacija za moju tvrtkuIzrada web straniceNešto drugo

  Vaš budžet:
  Manje od 5.000kn5.000 - 20.000kn20.000 - 50.000knViše od 50.000kn

  Postavke privatnosti

  Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
  Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?