Oglašavanje na društvenim mrežama

Na društvenim mrežama izgradili ste svoje malo carstvo? Imate puno komentara, lajkova i šerova, ali izostaje prodaja? Ponekad je potrebno napraviti još mali “push” kako bi vaša ciljana publika napravila akciju kojoj težite.

drustvene-mreze

U kreiranju oglasa za društvene mreže fokusiramo se na:

kreativnost
ciljanu publiku
kvalitetu
prodaju

Svrha oglasa je poticanje akcije

Budimo realni, prodaja se neće dogoditi preko noći. Svaki marketinški stručnjak jako dobro zna da je prije bilo kakve prodaje na društvenim mrežama potrebno najprije napraviti brand awareness, a zatim informirati i educirati potencijalnog kupca. Tek potom na red dolazi oglašavanje, koje treba biti jednako primamljivo kao i prethodne faze.

Nema akcije bez čežnje

No da bi potencijalni kupac napravio krajnju akciju – kupnju, najprije trebamo kod njega stvoriti osjećaj čežnje. Jer jedino tako će kupac osjetiti emocije (bilo kakve), koje onda dovode do željene akcije. Ponavljamo, upamtite dobro, bez emocije nema akcije! Pisalica je tu da rastopi i onaj najtvrđi kamen te vas dovede do broja akcija o kojem ste dosad mogli samo sanjati.

Pojednostavite. Učinite to nezaboravnim. Neka bude privlačno za gledanje. Neka bude zabavno za čitanje.

Upoznajte naš način rada.

01

Istražujemo “bolne točke”

Dobra priprema je 80% posla. Prioje izrade bilo kakvih oglasa najprije ćemo istražiti ciljanu publiku i njihove “bolne točke”. S kojim svakodnevnim izazovima se bore? Što ih to toliko uznemiruje da ostaju budni nakon ponoći?

02

Istražujemo kontekst

Kada shvatimo bolne točke i detaljno analiziramo ciljanu publiku, onda ćemo potražiti razne situacije u kojima se ta ista publika može prepoznati. Kako te situacije prenijeti na oglase? Kako sa ciljanom publikom napraviti rapport?

03

Kreiramo oglase

Džabe i najbolja ideja na svijetu, ako nije ispravno realizirana. Nakon što smo pronašli zlatnu koku među idejama, na red dolazi kreiranje vizuala i pisanje copyja – kratkih slogana kojima ćemo popratiti reklamu.

04

Pratimo rezultate

Sunce je izašlo i naše reklame su sada svuda oko nas. Budnim okom promatramo kome se sviđaju (a kome možda ne) te ih prema tome optimiziramo. Cilj je doći do što većeg broja konverzija za što manje para.

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Želite da vam pomognemo uslugama u kojima smo najbolji? Odgovorite nam na nekoliko kratkih pitanja i javit ćemo vam se s ponudom u najkraćem mogućem roku.

  Vrsta projekta:
  Pisanje tekstova za web projektDigitalno oglašavanjeEdukacija za moju tvrtkuIzrada web straniceNešto drugo

  Vaš budžet:
  Manje od 5.000kn5.000 - 20.000kn20.000 - 50.000knViše od 50.000kn

  Postavke privatnosti

  Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
  Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?