Uz Tinker je učenje zabavno!

Tinker Labs je škola koja pruža jedno sasvim novo iskustvo za naše najmlađe: praktično i zabavno usvajanje znanja iz STEAM područja. A kreiranjem sadržaja i oglasa za njihove društvene mreže, postalo nam je jasno koliko malci uživaju u njihovim programima!

Task

Izrada sadržaja za Facebook i Instagram profile, oglašavanje objava putem društvenih mreža.

 • SADRŽAJ

  Društvene mreže

 • STRATEGIJA

  Komunikacijska strategija, Brend strategija

 • SADRŽAJ

  Grafički dizajn

 • KLIJENT

  Tinker Labs

Zamislite školu s tisuću boja, školu u kojoj vaše dijete ne skida osmijeh s lica. U toj školi rađaju se nova prijateljstva i uči kroz igru. Ovdje dijete može proliti, prljati i brljati, istraživati, isprobavati i otkrivati. Učiti o tome kako se zabijaju čavlići i spaja strujni krug. Upoznati životinje, domaće i divlje, igrati se u pijesku i provoditi vrijeme u prirodi.

Da, i takva škola postoji, a zove se Tinker Labs!

Što je Tinker Labs?

Tinker Labs nije samo još jedna u nizu škola u kojoj će vaše dijete učiti isključivo teoriju. Tinker Labs je škola u kojoj se njeguje STEAM pristup učenju. Konkretno, riječ je o programu u kojem mališani već od svoje četvrte godine uče o znanosti, tehnologiji, inženjerstvu, umjetnosti i matematici, a sve to na jedan sasvim drugačiji način.

Naime, sve što djeca u Tinker Labsu uče, uče kroz igru i praktičan rad. Na taj način znanje trajno ostaje u njihovim pametnim glavicama. Tinker Labs škola namijenjena je za djecu u dobi od 4 do 12 godina, a s obzirom na dob, djeca su podijeljena u različite tečajeve.

U svakom tečaju nalazi se najviše 10 učenika čime se njeguje dječja individualnost. Takvim, individualnim pristupom svakom se djetetu omogućuje otkrivanje potencijala koji čuči u njemu.

Učenje kroz igru, poticanje na razmišljanje i rješavanje problema, kreativni zadaci, moderne učionice, jedinstveni udžbenici i učitelji koji obožavaju svoj posao. S pravom možemo reći kako je Tinker Labs škola iz snova.

Suradnja Tinker Labsa i Pisalice

Iz Tinker Labsa su nam se javili kako bi im pomogli oko kreiranja kvalitetnog sadržaja za društvene mreže. Što to znači? To znači kreiranje zanimljivog sadržaja (popraćenog atraktivnim vizualom) koji će privući pažnju roditelja i zainteresirati ih da saznaju više o Tinker Labsu. S obzirom na to da su društvene mreže promijenile algoritam, klijentici smo preporučili i oglašavanje objava.  

Naime, kreiranje sadržaja na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook jednostavno nema smisla, ako se on ne oglašava. Zašto? Zato što ćete uložiti puno vremena i truda, a vaše objave gotovo nitko neće vidjeti.

Rezultati naše suradnje? U Tinker Labs školi u Varaždinu, uspjeli smo popuniti gotovo sva slobodna mjesta. Budući da je u Čakovcu tek ljetos otvorena Tinker Labs škola, brojem ostvarenih upisa nadmašili smo očekivanja klijentice.

Obožavamo biti svjedoci uspješnih priča, ali moramo napomenuti kako uspjeh ne ovisi samo o nama, već velikim dijelom i međusobnoj komunikaciji i suradnji klijenata. U ovom slučaju naša je suradnja bila i više nego odlična!

Zanima vas više o Tinker Labsu? Prošvrljajte njihovom web stranicom ili Facebook profilom Tinker Labs Varaždin.

A ako želite da za vas kreiramo kreativan, zanimljiv i vizualno atraktivan sadržaj za društvene mreže, javite nam se!

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.