Kreiramo korporativni video i fotografiju

Brendiranje tvrtke ključno je u modernom poslovnom svijetu. Ako se želite prikazati kao uspješna, motivirana i ozbiljna tvrtka, korporativni video i kvalitetna fotografija dočarat će sve što želite vizualnim bićima kao što su ljudi. Angažirajte stručnjake za vašu vizualnu priču i istaknite se pred očima potencijalnih partnera, zaposlenika, kupaca i klijenata.

product-photography

Kod produkcije videa i fotografija fokusiramo se na:

kreativnost
originalnost
detalje
kvalitetu

Predstavljamo vas u najboljem svjetlu

Što čini tvrtku? Zaposlenici, prostor, proizvodi i usluge. Zašto ih onda ne biste okitili zlatnom medaljom i dopustili da zasjaju pred očima svih kupaca, klijenata i partnera? Mi ćemo se pobrinuti da vide ono što su oduvijek tražili, a da ni sami toga nisu bili svjesni.

Pričamo vašu priču

Pričanje priča prodaje proizvode (i usluge), a vizualni dio je polovica priče. Želite li istaknuti luksuz ili pristupačnost? Imate li prijateljski ili ozbiljan stav? Fotografije i videa će uzeti vaše želje i dovesti vas do željenog odredišta – srca kupaca i klijenata.

Jedna fotografija govori više od tisuću riječi. A kamoli tek video!

Što ćete sve dobiti, osim fotografije i videa?

01

Vidljivost brenda.

Ništa vas ne može istaknuti među masama, na prvu, kao što to može kvalitetna fotografija i video. Ovo je u današnjem moru konkurencije ključno ako želite dovesti publiku na svoj prag.

02

Povjerenje kupaca.

Koristeći profesionalne fotografije stvarate povjerenje među kupcima i klijentima, koji vas vide na osobnijoj razini. A znate da će surađivati najprije s onim kome vjeruju.

03

Angažman na društvenim mrežama.

Objave na društvenim mrežama u kojima se nalazi samo tekst stvar su prošlosti. Za angažman i stvaranje zajednice pratitelja potrebni su kvalitetni vizuali koji imaju potencijal za dijeljenje.

04

Kvalitetu.

Profesionalni fotografi su s razlogom profesionalci. Oni znaju tajne, kutove, cake, svjetla, boje, pozicije i još mnogo toga što će vaše fotografije i videa učiniti jedinstvenim i upečatljivim.

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Želite da vam pomognemo uslugama u kojima smo najbolji? Odgovorite nam na nekoliko kratkih pitanja i javit ćemo vam se s ponudom u najkraćem mogućem roku.

  Vrsta projekta:
  Pisanje tekstova za web projektDigitalno oglašavanjeEdukacija za moju tvrtkuIzrada web straniceNešto drugo

  Vaš budžet:
  Manje od 5.000kn5.000 - 20.000kn20.000 - 50.000knViše od 50.000kn

  Postavke privatnosti

  Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
  Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?