Konferencija: Posao u institucijama ili (samo)zapošljavanje?

konferencija-andreja-rambrot-malenica

Konferencija: Posao u institucijama ili (samo)zapošljavanje?

Konferencija: Posao u institucijama ili (samo)zapošljavanje? 1200 628 Pisalica

Udruga KultAkt iz Osijeka ove je godine organizira online konferenciju “Posao u institucijama ili (samo)zapošljavanje 2020. godine”, namijenjenu studentima društveno-humanističkih znanosti.

Konferencija je održana 25.11. i 26.11., s ciljem da pruži informacije o osnovnim pojmovima vezanima uz pronalazak posla i ulazak na tržište rada. Na konferenciji su sudjelovali predavači koji su učinili prvi korak prema pokretanju i razvijanju poduzetničkih aktivnosti te osobe iz različitih kulturnih i kreativnih industrija. Bili su to stručnjaci iz područja financiranja, kreativnog poduzetništva, marketinga, organizacije kulturnih događaja te kulturalnog menadžmenta, a među njima je kao predavačica sudjelovala i Andreja Rambrot Malenica iz Pisalice s temom Brendiraj se – Istakni se!

Osim predavanja, Andreja je s ostalim poduzetnicima sudjelovala u vrlo zanimljivoj panel diskusiji na temu poduzetništva. Cijelu panel diskusiju možete pogledati u nastavku.

Get in touch

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".