Konferencija: Posao u institucijama ili (samo)zapošljavanje?

konferencija-andreja-rambrot-malenica

Konferencija: Posao u institucijama ili (samo)zapošljavanje?

Konferencija: Posao u institucijama ili (samo)zapošljavanje? 1200 628 Pisalica

Udruga KultAkt iz Osijeka ove je godine organizira online konferenciju “Posao u institucijama ili (samo)zapošljavanje 2020. godine”, namijenjenu studentima društveno-humanističkih znanosti.

Konferencija je održana 25.11. i 26.11., s ciljem da pruži informacije o osnovnim pojmovima vezanima uz pronalazak posla i ulazak na tržište rada. Na konferenciji su sudjelovali predavači koji su učinili prvi korak prema pokretanju i razvijanju poduzetničkih aktivnosti te osobe iz različitih kulturnih i kreativnih industrija. Bili su to stručnjaci iz područja financiranja, kreativnog poduzetništva, marketinga, organizacije kulturnih događaja te kulturalnog menadžmenta, a među njima je kao predavačica sudjelovala i Andreja Rambrot Malenica iz Pisalice s temom Brendiraj se – Istakni se!

Osim predavanja, Andreja je s ostalim poduzetnicima sudjelovala u vrlo zanimljivoj panel diskusiji na temu poduzetništva. Cijelu panel diskusiju možete pogledati u nastavku.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?