Pisalica među renomiranim predavačima u trećoj generaciji Akademije poslovnih vještina

korporativno-volontiranje

Pisalica među renomiranim predavačima u trećoj generaciji Akademije poslovnih vještina

Pisalica među renomiranim predavačima u trećoj generaciji Akademije poslovnih vještina 1200 650 Pisalica

Otvorene su prijave za sudjelovanje u trećoj generaciji jednogodišnjeg programa edukacija za menadžere/ice organizacija civilnog društva koji se odvija kroz inovativan model volontiranja najboljih stručnjaka/kinja iz poslovnog sektora.

Akademiju je pokrenula ACT Grupa, potporna organizacija za razvoj društvenog/impact poduzetništva, u suradnji s tvrtkama A1 HrvatskaErste&Steiermärkische BankINANjuškaloPhilip Morris Zagreb, PwC Hrvatska, a među kojima se ove godine našla i naša Pisalica. Među 15 istaknutih predavača, naša Andreja Rambrot Malenica održat će edukaciju o internet marketingu.

Ovo je odlična ideja svim odabranim liderima da steknu nova znanja, ali i da se umreže s najboljim menadžerima/icama u organizacijama društvene ekonomije. Prijave za treću generaciju od 20 polaznika/ica Akademije poslovnih vještina otvorene su do petka, 27. studenoga u 12 sati na https://akademija.act-grupa.hr/prijavnica/. Program će se odvijati od prosinca 2020. do lipnja 2021. kroz 13 online edukacija.

Pozivamo sve zainteresirane direktore/ice, predsjednike/ce, voditelje/ice odjela, većeg programa ili projekta u organizaciji civilnog društva da se odazovu na prijavu i sudjelovanjem na Akademiji steknu vrijedna znanja iz područja menadžmenta, leadershipa, marketinga i financija.

Više o Akademiji i prijavama: https://akademija.act-grupa.hr/novosti/

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?