Pisalica među renomiranim predavačima u trećoj generaciji Akademije poslovnih vještina

korporativno-volontiranje

Pisalica među renomiranim predavačima u trećoj generaciji Akademije poslovnih vještina

Pisalica među renomiranim predavačima u trećoj generaciji Akademije poslovnih vještina 1200 650 Pisalica

Otvorene su prijave za sudjelovanje u trećoj generaciji jednogodišnjeg programa edukacija za menadžere/ice organizacija civilnog društva koji se odvija kroz inovativan model volontiranja najboljih stručnjaka/kinja iz poslovnog sektora.

Akademiju je pokrenula ACT Grupa, potporna organizacija za razvoj društvenog/impact poduzetništva, u suradnji s tvrtkama A1 HrvatskaErste&Steiermärkische BankINANjuškaloPhilip Morris Zagreb, PwC Hrvatska, a među kojima se ove godine našla i naša Pisalica. Među 15 istaknutih predavača, naša Andreja Rambrot Malenica održat će edukaciju o internet marketingu.

Ovo je odlična ideja svim odabranim liderima da steknu nova znanja, ali i da se umreže s najboljim menadžerima/icama u organizacijama društvene ekonomije. Prijave za treću generaciju od 20 polaznika/ica Akademije poslovnih vještina otvorene su do petka, 27. studenoga u 12 sati na https://akademija.act-grupa.hr/prijavnica/. Program će se odvijati od prosinca 2020. do lipnja 2021. kroz 13 online edukacija.

Pozivamo sve zainteresirane direktore/ice, predsjednike/ce, voditelje/ice odjela, većeg programa ili projekta u organizaciji civilnog društva da se odazovu na prijavu i sudjelovanjem na Akademiji steknu vrijedna znanja iz područja menadžmenta, leadershipa, marketinga i financija.

Više o Akademiji i prijavama: https://akademija.act-grupa.hr/novosti/

Get in touch

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".