In-house edukacije 19 svibnja, 2021

In-house edukacija o SEO optimizaciji

Radnicama ACT KONTA, neprofitnog društvenog poduzeća specijaliziranog za pružanje stručnih i kvalitetnih knjigovodstveno-računovodstvenih usluga, održali smo in-house edukaciju o optimiziranju sadržaja i web stranice – onim područjima koja su im potrebna kako bi se istaknule na tražilicama.

Task

In-house edukacija o optimizaciji sadržaja i web stranice za knjigovodstveno-računovodstveni servis.

  • IN-HOUSE

    Pisanje sadržaja i optimizacija

  • KLIJENT

    Act konto d.o.o.

ACT KONTO d.o.o. je neprofitno društveno poduzeće specijalizirano za pružanje stručnih i kvalitetnih knjigovodstveno-računovodstvenih usluga. Osim toga bave se i edukacijama te savjetovanjima o financijskom poslovanju i upravljanju za profitne i neprofitne organizacije u RH. Jasno je kako se vlasnice poduzeća, koje su ujedno i upraviteljice i radnice, odlično razumiju u brojke. Stoga se mogu pohvaliti brojnim odličnim suradnjama, s vrlo različitim klijentima – neprofitnim organizacijama, društvenim poduzećima, zadrugama, obrtnicima i malim poduzetnicima.

Kako doći na prvu stranicu web tražilica

No osobe koje su obično odlične u baratanju brojkama i tabelama, često se ipak ne snalaze najbolje u tekstualnom izričaju.  Upravo to bio je razlog zašto su se poduzetnice ACT KONTA javile nama. Upit je bio jasan – želimo biti prve na Googleu.

Nakon kratkog razgovora i ispitivanja trenutne situacije, brzo smo došli do zaključka što im točno treba, kako bi tu svoju želju realizirale.

In-house edukacija o optimiziranom sadržaju

Uvidom u sadržaj koji su producirale, brzo samo došli do zaključka da ne „šteka“ tekstualni dio, već optimizacija sadržaja i web stranice. In-house edukaciju zato smo usmjerili ka optimizaciji sadržaja; prošli smo sve od hijerarhije naslova, pisanja naslova i podnaslova, korištenja ključnih pojmova pa sve do stilizacije teksta. Osim toga, dotaknuli smo se i ostalih važnih aktivnosti, kako za on-site, tako i za off-site optimizaciju web stranice.

Nakon edukacije radnicama ACT KONTA poslali smo još materijale koji će im olakšati snalaženje u procesu optimizacije, kao i osigurali potrebnu podršku ako u procesu optimizacije negdje zapnu.

Želite li da u vašem poduzeću također održimo in-house edukaciju, kontaktirajte nas. Ljeto koje je pred nama čini se savršeno upravo za takve aktivnosti.

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.