Copywriting 9 lipnja, 2021

Dalia Party Shop voli vaše proslave

Pisali smo opise kategorija i proizvoda za Dalia Party Shop, online trgovinu koja je specijalizirana za proizvode namijenjene proslavama. Baš kao što ti proizvodi izazivaju radost kod ovakvih veselih prigoda, htjeli smo i da naši optimizirani tekstovi dočaraju brojne sretne emocije prepune uzbuđenja!

Task

Pisanje opisa proizvoda za internetsku trgovinu Dalia Party Shop.

  • SADRŽAJ

    Copywriting

  • STRATEGIJA

    SEO optimizacija

  • KLIJENT

    Dalia Party Shop trgovine

Dalia Party Shop je trgovina koja vaše proslave kao što su rođendani, praznici, vjenčanja, rođenja, krštenja te prve pričesti i krizme, čini posebnima i nezaboravnima. Za sebe kažu da zaista jako vole svoj posao i rade ga s velikom pažnjom. No čak da to nisu spomenuli, odmah bismo primijetili sami, jer ljubav koju gaje prema životu i proslavama može se iščitati iz svake rečenice, iz svake ideje i kreacije vlasnice trgovine Marijane Mlikotić i njezinih zaposlenica.

Biti prvi na Googleu znači imati kvalitetne opise kategorija

Sadržaj web stranice jednako je važan kao i sam dizajn te oni trebaju zajedno djelovati poput jina i janga. No osim što sadržaj web stranice ima ulogu informirati posjetitelja i zadržati ga što duže na webu, također je zaslužan da što više potencijalnih kupaca dođe na web shop. To je razlog zašto svi web trgovci naprosto vape za kvalitetnim sadržajem – zanimljivim za čitatelje, ali i optimiziranim za internetske tražilice.

Sve navedeno dobro razumije i vlasnica trgovine Marijana, koja nas je angažirala da napravimo kvalitetne opise kategorija i sadržaj „o nama“.

Izazovi u kreiranju sadržaja

Prilikom kreiranja tekstova za web stranice najveći izazov je ispričati priču klijenta na što jednostavniji i razumljiviji način, ali da također prenesete emocije i priču koja je temelj brenda za koji stvarate sadržaj. Dobro svi znamo da su emocije one koje prodaju, jer budimo realni, balone ili toppere za tortu možemo kupiti bilo gdje.

Zašto onda sve potrebno za vjenčanje ili rođendan kupiti baš u Dalia Party Shopu? Pa zato jer ćete dobiti sve na jednom mjestu – ne samo proizvode, već i savjete „iz prve ruke“ kako pristupiti dekoriranju nekog od važnijih dana u vašem životu ili životu vama drage osobe. Jednostavno, dani koje posebno slavimo s dragim nam ljudima zaslužuju poseban tretman. Za te dane i te drage ljude tu je Dalia Party Shop.

Pozivamo vas da pogledate što to primamljivo nude na internet trgovini, a slobodno bacite pogled i na sadržaj koji je proizašao iz umova marljivih Pisalica.

Trebate li pak i vi sadržaj za web stranicu ili web shop, kontaktirajte nas.

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.