Copywriting SEO optimizacija 13 svibnja, 2021

Carefree tekstovi za Feelfree

Povećanje korisničkog iskustva vrlo je važno kod pisanja tekstova, naročito kad se radi o opisu proizvoda. Znaju to i iz slovenske tvrtke Greva, koji su nas angažirali za pisanje tekstova koji će dočarati korištenje proizvoda za outdoor avanture.

Task

Pisanje opisa proizvoda za internetsku trgovinu, SEO optimizacija tekstova.

  • SADRŽAJ

    Copywriting

  • STRATEGIJA

    SEO optimizacija

  • KLIJENT

    Greva d.o.o.

Ako ste u potrazi za internet trgovinom u kojoj ćete pronaći svu opremu za vašu omiljenu aktivnost, poput vožnje kajakom, sup daskom, podvodnim skuterom ili za kampiranje, onda ste ga upravo pronašli. Feelfree je naziv vrlo uspješnog web shopa slovenske tvrtke Greva d.o.o., nastao s namjerom distribucije vodootporne opreme na području Slovenije.

Kvalitetna usluga daleko se čuje

Spomenuta je tvrtka od početka poslovanja generalni zastupnik brenda Feelfree, koji nudi vrlo kvalitetne rekreacijske kajake za more i rijeke, kao i kajake za ribolov. Tvrtka je također razvila vlastiti brend vodootpornih etuija Gpak, u koje za vrijeme bavljenja omiljenim sportom možete na sigurno smjestiti svoje pametne telefone.

Pomno biranje proizvoda za web shop, kao i vrhunska usluga koju nude svojim kupcima kroz korisničku podršku, rezultirala je u međuvremenu suradnjama i s drugim popularnim brendovima: Red Paddle, Aqua Marina, Advanced Elements i drugima.

Kvalitetan opis proizvoda je nužnost

Suradnja Pisalice i poduzeća Greva započela je radi njihova interesa za kvalitetnim opisima proizvoda za web shop Feelfree. 

Kako sami kažu – uvijek su u potrazi za novim načinima za poboljšanje kupovnog iskustva. Zanimljivi i optimizirani opisi proizvoda, koji pogođenim brand voiceom odgovaraju definiranoj publici, dovode do boljih prodajnih rezultata. Uostalom, tko bi naručio prsluk za spašavanje ili kajak, ako prije pomno nije istražio tehničke mogućnosti te sigurnost koju nudi kupcu sam proizvod.

Zavirite u web trgovinu Feelfree te pogledajte ponudu i opise proizvoda.

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.