Vođenje društvenih mreža 5 travnja, 2021

Kako izgleda fitness lica? Zna Mia Šoškić!

Mia Šoškić, splitska poduzetnica koja je diljem Hrvatske već poznata po sudjelovanju u kulinarskim TV emisijama, je 2015. godine otkrila face fitness. No, tada vjerojatno nije ni mogla pomisliti da će joj se to jednog dana pretvoriti u pravi online business. Mi smo joj pomogli s izradom sadržaja za Instagram koji diže reach i mami followerse!

Task

Izrada sadržaja za Instagram u obliku carousela i vizuala.

 • SADRŽAJ

  Društvene mreže

 • STRATEGIJA

  Komunikacijska strategija

 • DIZAJN

  Grafički dizajn

 • KLIJENT

  Face fitness by MIA

Splićanka Mia Šoškić poznata je domaća poduzetnica, pokretačica jednog od prvih restorana baziranih na biljnoj prehrani u Hrvatskoj, sudionica TV showa „Kruške i jabuke“, a jednom mjesečno također kuha u TV showu „Kod nas doma“, gdje daje savjete o tome kako kuhati i jesti zdravo.

Osim što Mia oduvijek pazi na prehranu, godinama također vježba pilates. Pilates i zdrava prehrana pomažu joj u održavanju zdravog i mladolikog izgleda. No tijekom godina vježbanja primijetila je da koža na licu ipak ne odolijeva godinama pa je krenula u potragu za dodatnim  rješenjem. Nije tajna, isprobala je botox i filere, kada još nije znala da postoji face fitness. Niti ti tretmani nisu joj donijeli zadovoljavajuće rezultate te je nastavila s traženjem alternativnog rješenja. Konačno, 2015. godine nailazi na face fitness program, kreće s vježbanjem i uspješno rješava probleme s kožom lica već za nekoliko mjeseci.

Face fitness by MIA

Bio je to najprije hobi. Kada se na vlastitoj koži uvjerila koliko joj je face fitness pomogao u pomlađivanju lica i rješavanju tamnih vrećica oko očiju, odlučila je tu vijest proširiti na svom Instagram profilu. Zainteresiranih je bilo sve više pa je Mia počela objavljivati češće. Nakon toga zaredale su se i razne uspješne suradnje, poput live radionica koje redovito održava u Makronovi, sve do promocije Matinata kozmetike čija je ambasadorica.

Nakon što je Mia shvatila da svoj hobi može pretvoriti u dodatni izvor prihoda, ali i ozbiljan posao, još je jače zasukala rukave. Na putu ka uspjehu javila se nama, kako bismo joj pomogli u izradi edukativnih vrtuljaka i priča, jer jednostavno nije sve stizala sama niti je imala dovoljno tehničkog znanja za izradu zahtjevnih, a k tome vizualno ujednačenih vrtuljaka.

Slavimo 100K pratitelja!

Kombinacija Mijine izuzetne posvećenosti viziji da postane jedna od vodećih face fitness trenerica, zalaganja u snimanju kratkih videa te naše tehničke potpore u izradi vrtuljaka i priča u posljednja tri mjeseca, rezultirala je nevjerojatno brzim rastom pratitelja na Mijinom Instagram profilu. U manje od tri mjeseca suradnje, Mijin broj pratitelja porastao je s 30.000 na nevjerojatnih 100.000 pratitelja!

Da nismo doživjeli na svoje oči, vjerojatno bismo tvrdili da ovoliko brz organski rast na Instagramu nije moguć. No Mia je, čini se, pronašla rješenje kako se svidjeti algoritmu. A dokazala je također da se redoviti rad i upornost itekako isplate. Draga Mia, čestitamo vam!

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.