Content marketing 14 travnja, 2021

Razumljiv, tehnički potkovan i optimiziran web sadržaj 

Prije nego što su nas kontaktirali iz tvrtke GO2BIM, nikad nismo čuli za lasersko skeniranje zgrada ili BIM modele. Kako smo se onda uhvatili u koštac s pisanjem sadržaja za njihovu web stranicu? Vjerujemo da uspješno, jer smo nastavili surađivati i na društvenim mrežama!

Task

Pisanje sadržaja za web stranicu, prijevod sadržaja na engleski jezik, optimizacija sadržaja za web pretraživače.

 • SADRŽAJ

  Copywriting, Content marketing, Društvene mreže

 • STRATEGIJA

  SEO optimizacija, Brend strategija

 • DIZAJN

  Grafički dizajn

 • KLIJENT

  GO2BIM

Tvrtka GO2BIM d.o.o. ima sjedište u Varaždinu. Specijalizirali su se za 3D skeniranje objekata i izradu BIM projektne dokumentacije postojećeg stanja. Posluju od 2014. godine, a tijekom relativno kratkog, ali vrlo uspješnog poslovanja, tvrtka u portfelju broji više od 700 projekata! Koliko su ozbiljni i odlični u svom poslu govori i činjenica da su radili projekte na svim kontinentima osim Antarktike!

Radovi su im raznoliki. Od malih obiteljskih kuća, poslovnih zgrada, rekreacijskih centara i hotelskih kompleksa, sve do aerodroma, kotlovnica, cjevovoda i industrijskih postrojenja – mogu provesti različite projekte zahvaljujući spoju znanja i vrhunske tehnologije. Njihov tim trenutno broji 20-ak visoko kvalificiranih stručnjaka koji se kontinuirano educiraju i prate trendove. Gotov kadar teško pronalaze pa svaki novi zaposlenik zapravo prolazi 6-mjesečnu internu obuku. Važno je spomenuti i to da raspolažu najsuvremenijom opremom za lasersko skeniranje, dronom za fotogrametrijsko snimanje, kao i najnovijom programerskom i računalnom opremom za obradu velike količine podataka u najkraćem roku.

Pisanje sadržaja za web stranice

GO2BIM d.o.o. pokrenuli su inače Ivan i Hrvoje, kako često vole istaknuti, „dvojac iz podruma“. Jer poslovanje su pokrenuli od nule. Nakon otprilike sedam godina poslovanja, odlučili su izraditi novu web stranicu koja će bolje naglasiti njihovu stručnost te kojom će još jače krenuti u osvajanje svjetskog tržišta.

Javili su se nama. Tražili da napišemo razumljiv, ali dovoljno „tehnički potkovan“ sadržaj za njihovu novu stranicu. Kažu, odlučili su to prepustiti stručnjacima.

Nakon što se Pisalica dohvatila ovog projekta, najprije nas je čekalo veliko istraživanje ovog, nama dotad novog, područja. Detaljno istraživanje informacija obično i jeste onaj dio procesa izrade sadržaja za web kojem je potrebno posvetiti puno vremena. To je temelj za kvalitetno pisanje. Nakon toga napisali smo sadržaj, kao i optimizirali ga za internetske tražilice. Svaku smo uslugu opisali po modelu tradicionalnog prodajnog lijevka, jer dobro znamo da nisu svi potencijalni kupci odmah spremni kupiti.

Do kojeg je konačnog rješenja Pisaličino pero došlo, saznajte klikom na novu web stranicu tvrtke GO2BIM.

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.