Copywriting 9 travnja, 2021

Predstavili smo naslijeđe barbe Tome

Kapetanica Maja nastavlja s pričom svog oca, koji je u šezdesetima krenuo s izradom broda čija je ona danas ponosna kapetanica. A naš je zadatak bio napisati tekstove za web koji će dočarati tu divnu obiteljsku priču i doživljaj autentičnog Mediterana kojeg nudi Majina tvrtka.

Task

Pisanje tekstova za web stranicu Maya Cruising.

  • SADRŽAJ

    Copywriting

  • STRATEGIJA

    Komunikacijska strategija, SEO optimizacija

  • KLIJENT

    Maya Cruising

Barba Toma je živio od mora, od mriža i uza te je brojio žuje od vesla i mašlina… Cijeli život je ljeti vozio turiste brodovima, a zimi kalafatava (izrađuje brodove). Dlijetom i marnim rukama te naslomljivim duhom punim prkosa davao je duh drveću od kojih su nastala rebra, kobilica, jarbol….

Svoje životno remek djelo krenuo je izrađivati u šezdesetima, “za sebe i za svoj gušt”. Litima je utkao svoj znoj i suze, supom, teslicama i macolom te spojio 54 rebara od hrastovine prema projektnom nacrtu Franje Fleša u nevjerojatnu ljepotu – 24 metra ponosa nazvanog prema svojoj jedinici Maji. Upravo nam je ona ispričala ovu priču za potrebe pisanja sadržaja za novu web stranicu www.maya-cruising.com. Pa pojasnila kako je postala kapetanica broda nazvanog po njoj.

Barba Toma gradio je svoj brod ukupno 10 godina, u to ratno doba u mladoj Republici Hrvatskoj kada su mu jedina potpora bile njegova supruga Ivanka i njegova Maja. Ljubav prema brodu i moru bila mu je smisao života, a taj je smisao prenio na njih dvije. Danas one ostaju čuvateljice tradicije; kći Maja vodi posao i upravlja brodom kao rijetka kapetanica na Jadranu i njena familija angažirana u turizmu, pružajući pogled i doživljaj autentičnog Mediterana, do akoštavanja na obale djetinjstva, koje su vezane ko čamci.

Kliknite na web www.maya-cruising.com i pročitajte sav sadržaj koji smo napisali o ovom jedinstvenom obiteljskom poslovanju.

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.