Web dizajn 16 ožujka, 2021

Uskočite na web stranicu DropIN saune

Inovativna ideja zagrebačkog studija Katran, već dobro poznatog kao studio za fotografiranje i snimanje te razne proslave, bila je uključiti i finsku saunu u svoju ponudu. Pa tko ne bi želio nakon posla svratiti i uživati u ovakvom opuštanju usred grada?

Task

Izrada web stranice koja će jasno i jednostavno prikazati jedinstvenu ponudu saune.

 • SADRŽAJ

  Copywriting

 • STRATEGIJA

  Brand strategija, SEO optimizacija

 • DIZAJN

  Web dizajn

 • KLIJENT

  Studio Katran

Studio Katran glavna je startna lokacija za produkcijske kuće koje, uz snimanje, sve svoje predradnje, sastanke, probe, castinge i ppm-ove mogu odraditi na jednom mjestu. Mjesto „zločina“ Studija Katran, očito je, stara je hala tvornice Katran. No sam interijer nikako nije staromodni.

Prostor je pravi industrijski, sa visokim stropom, elementima industrijskog dizajna, ali opremljen i novom opremom, kreativnim sitnicama koje ga odlično upotpunjuju. Iako se Studio Katran uglavnom koristi kao studio za fotografiranje i snimanje, mjesto najpoželjnijih događanja u gradu, mjesto neobičnih proslava vjenčanja, pa čak i kao mjesto za proslavu dječjih rođendana, dok roditelji uživaju u opuštanju za šankom (naravno, kada to mjere dopuštaju), Studio Katran od nedavno se može pohvaliti novim projektom – DropIN saunom.  

DropIN sauna novo je „it“ mjesto u Zagrebu

Koncept DropIN saune svidjet će se kako dugogodišnjim korisnicima ovakve prakse, tako i početnicima koji tek otkrivaju čari i blagodati finske saune. Ako ne volite gužve, sada konačno postoji mjesto u kojem možete nesmetano uživati i uzeti ono vrijeme za sebe koje nam je svima potrebno.

Ideja DropIN saune rodila se nakon stresne 2020., kada su Zagreb pogodili pandemija i potres, pa je Zagrepčancima sve više bilo potrebno mjesto za opuštanje i vraćanje ka sebi. Dok je većina takvih mjesta za opuštanje bila zatvorena zbog odluke Civilnog stožera, DropoIN sauna je zbog specifičnog koncepta – dovezete se autom pred Studio, uđete u praznu saunu koju ste rezervirali samo za sebe i eventualno svoju bolju polovicu – zaživjela gotovo preko noći.

DropIN sauna dobila je web stranicu

Zadatak Pisalice je bio kreirati jednostavnu web stranicu putem koje će se gostima saune kratko i jasno pokazati kako sauna izgleda i što sve prostor nudi.

Prema naputcima klijenta izradili smo tako one page web stranicu, na kojoj smo u prvi plan stavili fotografije saune te dodatne pogodnosti za redovite korisnike saune.

Ovdje škicnite web stranicu DropIN saune made by Pisalica.

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.