Na ovim stranicama možete naučiti više o internet marketingu

Skrolajući po društvenim mrežama, svakodnevno svjedočimo statusima tipa „ova karantena je baš dosadna“. Znamo da situacija u kojoj se nalazimo nije idealna (zatvoreni smo u stanovima/kućama, zatvorene su trgovine, kafići, restorani), ali zašto ne biste iz nje izvukli ono najbolje?

Ne kaže se uzalud „svako zlo za neko dobro“ pa tako i ovo vrijeme koronavirusa možete iskoristiti za „neko dobro“. Primjerice, možete se konačno kvalitetno odmoriti, posvetiti svojoj obitelji, pročitati članak ili knjigu koju već nekoliko mjeseci ili čak godina odgađate. Bilo što, što će vas učiniti ispunjenijima i sretnijima u ovo nesretno doba.

Nekoliko savjeta o tome kako kvalitetno iskoristiti vrijeme koronavirusa predlažemo u nastavku teksta.

Iskoristite vrijeme koronavirusa za učenje o internet marketingu

Situacija s koronavirusom neće trajati vječno te će se uskoro naši životi koliko-toliko vratiti u normalu. Zašto onda ne biste ovo vrijeme iskoristili za nadogradnju trenutnog znanja ili stjecanje novog znanja o internet marketingu?

Možda već dugo vremena želite naučiti nešto novo o brendiranju, malo više o SEO optimizaciji ili pak o Facebook oglašavanju. Sad je idealna prilika za to! Konstantnim ulaganjem u svoje znanje, ulažete i u kvalitetu svog poslovanja, a kvaliteta poslovanja direktno utječe na zadovoljstvo klijenata/kupaca.

Iako nam je sloboda kretanja ograničena, blagoslovljeni smo mogućnostima koje nam pruža internet. U samo nekoliko klikova možete pronaći željenu e-knjigu ili članak o temi koja vas zanima. Tu su i online tečajevi iz različitih područja internet marketinga pomoću kojih možete postati još bolji stručnjaci za internet marketing.

internet-marketing-tecajevi

Ono što je dodatno pozitivno glede interneta je što su nam kvalitetna znanja dostupna BESPLATNO! Dakle, jedino što nam je potrebno jest volja. I mnoštvo online tečajeva je besplatno. Osim što ćete osvježiti svoje dosadašnje znanje, opskrbiti se novim, osigurat ćete si i certfikat koji je vrijedan dokaz vašeg znanja. Ipak, za neke tečajeve je potrebno izdvojiti nešto novaca.

12 web stranica za učenje o internet marketingu

Kako bismo vam olakšali potragu, odlučili smo sastaviti popis 12 kvalitetnih web stranica s kojih možete prikupiti vrijedna znanja o internet marketingu. Želite učiti o content marketingu, marketingu društvenih mreža, SEO optimizaciji ili pak e-mail marketingu?

Ili možda o SEM optimizaciji ili web analitici? Sve navedeno i još mnogo toga nalazi se upravo na sljedećim web stranicama:

Ove web stranice zaista su prepune korisnog sadržaja koji će vam zasigurno služiti.

Ako s engleskim jezikom niste na „ti“, na našem blogu se također nalazi mnoštvo kvalitetnog i korisnog sadržaja.

U slučaju da želite još sadržaja za učenje,  slobodno nam se obratite. ?  Rado ćemo vam razni sadržaj koji smo prikupljali godinama poslati na vašu e-mail adresu.