21-dnevni izazov: Nauči koristiti Instagram u poslovne svrhe

Znate onaj osjećaj kada stalno nešto odgađate jer – nemate vremena? Zapravo se ne radi o manjku vremena (jer svi ga imamo jednako), već o prioritetima.

A nažalost, mnogim poduzetnicima, Instagram nekako baš i nije visoko na listi prioriteta.

Jer trebamo svaki mjesec pronaći dovoljno posla da isplatimo zaposlenicima plaće. Pa se fokusiramo i na razvoj proizvoda i usluga te poboljšanje kvalitete tih proizvoda i usluga. A ponekad i „spašavamo“ određene situacije. Često smo na sastancima. I tu je, na kraju dana, naravno, i naša obitelj kojoj također želimo posvetiti dio vremena.

No da ne dužimo. Poanta je jasna, Instagram nam nije u fokusu.

Sreća u nesreći je ipak što sada zbog nastale situacije s koronavirusom, mnogi poduzetnici ipak imaju nešto više vremena. I zato je sada idealno vrijeme da se napokon posvetimo Instagramu i prepoznamo sve vrijednosti koje nam Instagram može ponuditi za naše poslovanje.

Pridružite se 21-dnevnom izazovu!

U naredna tri tjedna svakodnevno ćemo zato na Instagram profilu Pisalice @pisemovaseprice objaviti po jedan savjet o tome kako kvalitetno voditi Instagram profil i na što je sve potrebno paziti da bismo dobili što veći broj kvalitetnih followersa.

Pridružite nam se u praćenju savjeta i svaki dan primijenite savjet koji vam dajemo na vlastitom Instagram profilu.

Jer imate čak nekoliko dobrih razloga da nam se pridružite!

  1. Konačno naučite kako funkcionira Instagram
  2. Dajte svojim pratiteljima koristan sadržaj
  3. Povećajte listu pratitelja na IG profilu
  4. Sudjelovanje je besplatno 🙂

S izazovom krećemo već sutra 17. travnja 2020!

I za kraj, imate li neko pitanje oko IG profila koje vas muči ili želite da obradimo određenu temu vezanu za Instagram, javite nam to na info@pisalica.com.

Krećemo! 🙂