Zdravstveno učilište Medical: Grupe punimo brzo i lako zahvaljujući zadovoljnim polaznicima

zdravstveno-uciliste-medical

Zdravstveno učilište Medical: Grupe punimo brzo i lako zahvaljujući zadovoljnim polaznicima

Zdravstveno učilište Medical: Grupe punimo brzo i lako zahvaljujući zadovoljnim polaznicima 1200 650 Pisalica

Zdravstveno učilište Medical mjesto je za sve koji žele unaprijediti svoje vještine u području zdravstva, kao i steći nova znanja i iskustva.

Ovo privatno učilište nudi širok raspon edukacija s pravom upisa novostečenog zvanja u radnu e-knjižicu, budući da su svi programi odobreni od Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Konkretno, budućim polaznicima edukacija na raspolaganju su srednjoškolski programi (Dentalni asistent, Farmaceutski tehničar i Fizioterapeutski tehničar), ali i programi osposobljavanja:

 • Maser
 • Njegovatelj starijih i nemoćnih osoba
 • Pomoćnik u nastavi
 • Voditelj wellness centra
 • Gerontodomaćin i
 • Dadilja.

No Medical za svoje polaznike nudi i razne seminare, o čemu više možete saznati na web stranici Učilišta.

Iskustva prethodnih polaznika ono su što privlači nove

Suradnju s Medicalom Pisalica ima u području kreiranja sadržaja. Vodstvu Medicala je naime jasno da nema previše smisla u tome da hvale sami sebe, već je bolja opcija za privlačenje novih polaznika edukacija dijeljenje iskustva onih osoba koje su zahvaljujući Medicalu napravile zaokret ili su napredovale u karijeri.

Stoga za Medical redovito radimo intervjue s bivšim polaznicima, koji dijele svoja iskustva o samom programu, važnosti praktičnog rada, ali i o širenju poslovnih kontakata i profesorima koji su uvijek spremni i na individualne konzultacije, kako redovito ističu zadovoljni korisnici. Upravo to dijeljenje iskustva, smatraju u Medicalu, redovito im pomaže u punjenju novih grupa. Intervjue onih koji su poslovno uspjeli zahvaljujući znanjima i iskustvima stečenima u Medicalu, pročitajte u novostima.

Želite li da slične intervjue napravimo i s vašim zadovoljnim korisnicima, slobodno nas kontaktirate s povjerenjem.

Get in touch

  Postavke privatnosti

  Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
  Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".