Zdravstveno učilište Medical: Grupe punimo brzo i lako zahvaljujući zadovoljnim polaznicima

zdravstveno-uciliste-medical

Zdravstveno učilište Medical: Grupe punimo brzo i lako zahvaljujući zadovoljnim polaznicima

Zdravstveno učilište Medical: Grupe punimo brzo i lako zahvaljujući zadovoljnim polaznicima 1200 650 Pisalica

Zdravstveno učilište Medical mjesto je za sve koji žele unaprijediti svoje vještine u području zdravstva, kao i steći nova znanja i iskustva.

Ovo privatno učilište nudi širok raspon edukacija s pravom upisa novostečenog zvanja u radnu e-knjižicu, budući da su svi programi odobreni od Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Konkretno, budućim polaznicima edukacija na raspolaganju su srednjoškolski programi (Dentalni asistent, Farmaceutski tehničar i Fizioterapeutski tehničar), ali i programi osposobljavanja:

  • Maser
  • Njegovatelj starijih i nemoćnih osoba
  • Pomoćnik u nastavi
  • Voditelj wellness centra
  • Gerontodomaćin i
  • Dadilja.

No Medical za svoje polaznike nudi i razne seminare, o čemu više možete saznati na web stranici Učilišta.

Iskustva prethodnih polaznika ono su što privlači nove

Suradnju s Medicalom Pisalica ima u području kreiranja sadržaja. Vodstvu Medicala je naime jasno da nema previše smisla u tome da hvale sami sebe, već je bolja opcija za privlačenje novih polaznika edukacija dijeljenje iskustva onih osoba koje su zahvaljujući Medicalu napravile zaokret ili su napredovale u karijeri.

Stoga za Medical redovito radimo intervjue s bivšim polaznicima, koji dijele svoja iskustva o samom programu, važnosti praktičnog rada, ali i o širenju poslovnih kontakata i profesorima koji su uvijek spremni i na individualne konzultacije, kako redovito ističu zadovoljni korisnici. Upravo to dijeljenje iskustva, smatraju u Medicalu, redovito im pomaže u punjenju novih grupa. Intervjue onih koji su poslovno uspjeli zahvaljujući znanjima i iskustvima stečenima u Medicalu, pročitajte u novostima.

Želite li da slične intervjue napravimo i s vašim zadovoljnim korisnicima, slobodno nas kontaktirate s povjerenjem.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?