Meta Ads 2 ožujka, 2021

Kući od priča za najdivnija bića

Kad je misija našeg klijenta tako prekrasna kao što je to Jelenina, onda znamo da će sadržaj kojeg izradimo jednostavno odašiljati pozitivne emocije i radost. Za kreativnu i veselu Kuću od priča izradili smo digitalne oglase i Instagram objave!

Task

zrada oglasa za društvene mreže, izrada objava za Instagram i Facebook.

 • SADRŽAJ

  Društvene mreže

 • STRATEGIJA

  Komunikacijska strategija

 • DIZAJN

  Grafički dizajn

 • PROMOCIJA

  Meta ads

 • KLIJENT

  Jelena Pervan

S dragom Jelenom Pervan, književnicom za djecu te idejnom pokretačicom i vlasnicom Kuće od priča surađujemo od njenih početaka. Jelena je dugo vremena željela stvoriti mjesto koje će primiti i voljeti najrazličitiju djecu, poticati najneobičnije ideje, podržavati kreativce, ohrabrivati sramežljivce i kroz kreativne radionice pisanja za djecu, povezati ih snagom i ljepotom stvaranja priča. To joj je uspjelo u Kući od priča koja nije obična priča. Ona je dom sve djece željne kreative, ali i jednog zmajića imena Papar.

Kuća od priča je dom je djece koja obožavaju slušati i stvarati priče

Cilj svih Jeleninih programa je opustiti djecu, ohrabriti ih da pronađu svoj glas te ispričaju svoju priču. Čak i ako u komunikaciji ne koriste govor ni pismo, priča je dovoljno snažna da njezinu boju, okus i miris mogu osjetiti i djeca s višestrukim teškoćama u razvoju.

Kuća od priča kreirala je radionice za djecu svih dobi; školarci mogu uživati u kreativnom pisanju za djecu Ups! Upao sam u priču, predškolci u kreativnom programu Pričanac, a djeca s teškoćama u razvoju u programu senzoričkog pripovijedanja za djecu i mlade s teškoćama u razvoju – Leti, leti, priča! Više o kreativnim radionicama saznajte na web stranici Kuće od priča.

Kreiranje digitalnih oglasa, pomoć oko Instagrama

Suradnja Pisalice i Kuće od priča traje više od godinu dana. Jeleni smo podrška u kreiranju oglasa za radionice, koje plasiramo na društvene mreže Instagram i Facebook. Također, od nedavno Jeleni pomažemo oko Instagram profila, prije svega s pripremom vizuala u kojima glavnu riječ ima maskota Kuće od priča, zmaj Papar. Nekoliko kreiranih vizuala možete pogledati u nastavku, a ako s nama želite dogovoriti sličnu suradnju, pozivamo vas na kavu u našu Pisalicu 🙂.

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.