In-house edukacije 24 veljače, 2021

Kako educirati već iskusan marketinški tim?

Kontaktirali su nas iz zagrebačkog Arena Centra i sa željom da za njihov (već iskusan i temeljit) marketinški tim održimo nekoliko in-house edukacija: pisanje sadržaja za web stranice, kreiranje newslettera koji daju rezultate te društvene mreže.

Task

Održavanje in-house edukacija za marketinški tim Arena Centra.

  • KLIJENT

    Arena Centar

Arena Centar je omiljeno mjesto za šoping mnogih Zagrepčana, a osim što je nezaobilazna destinacija za šoping, to je i prostor zabave za cijelu obitelj. Arena Centar prostire se na čak tri kata, gdje je svoje mjesto pod krovom pronašlo čak 200 trgovina, od najvećih maloprodajnih lanaca, najboljih monobrand i multibrand trgovina s top brendovima, sve do deset restorana, sedam kafića, kina i kasina.

Iz Arena Centra kontaktirali su nas krajem 2020. sa željom da za njihov marketinški tim izradimo in-house edukacije. Moramo priznati, ovaj tim ima već izuzetno puno iskustva iza sebe i temeljit marketing na kakvom bi im mogle zavidjeti mnogobrojne domaće, ali i strane tvrtke.  

Edukacija za marketinški odjel Arena Centra

Teme koje smo obradili kroz tri susreta bile su: pisanje sadržaja za web stranice, kreiranje newslettera koji daju rezultate te društvene mreže. Naš je zadatak bio proći njihove aktivnosti iz bliže budućnosti i dati prijedloge za poboljšanje.  

Osim toga, uz samu edukaciju kreirali smo i nekoliko „podsjetnika“, poput dokumenta za pisanje optimiziranog sadržaja za web stranice i dokumenta za pisanje priopćenja za medije.

Ako ste se prepoznali u ovoj priči te želite da održimo in-house edukaciju za vas, bilo da je organiziramo preko Zooma ili vas posjetimo fizički, zatražite svoju ponudu već danas.

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.