Content marketing 2 veljače, 2021

Odaslali smo promet na web stranicu Limina.hr

Svatko tko je u poslovnim vodama već zna da će blog članci povećati organski promet na web stranicu. Zna to i agencija za nekretnine Limina Real Estate iz Zagreba, koja nas je angažirala upravo za to. A kako bi bila sigurna da će se istaknuti među opakom zagrebačkom konkurencijom, dodatno smo pojačali promet oglasima.

Task

Izrada prijedloga tema za članke, pisanje blog članaka, izrada oglasa za društvene mreže

 • SADRŽAJ

  Content marketing

 • STRATEGIJA

  SEO optimizacija

 • DIZAJN

  Grafički dizajn

 • PROMOCIJA

  Meta ads

 • KLIJENT

  Limina Real Estate

Limina Real Estate je posrednik za dugoročan najam kuća i stanova u Zagrebu, kao i za zakup poslovnih prostora svih namjena. Limina kao agencija za posredovanje u nekretninama ima sve što je potrebno za kvalitetnu uslugu – entuzijazam, pozitivnu energiju, stručne savjete i točne informacije.

Iz Limine su nam se obratili za pisanje sadržaja za blog i izradu oglasa za društvene mreže jer su svjesni toga da konkurencija u svijetu nekretnina, pogotovo u Gradu Zagrebu, nije mala.

Potencijalnim klijentima ponuditi korisne informacije

Nakon inicijalnog sastanka, složili smo se da potencijalnim klijentima želimo ponuditi prije svega korisne i provjerene informacije. Naš prvi korak bio je dobro istražiti ključne pojmove za nišu nekretnina i izdvojiti pojmove koji su važni klijentu. Nakon toga smo prema pretraživanim ključnim pojmovima klijentu predložili teme za pisanje članaka. Sve to pridonijelo je odličnom rastu organskog (neplaćenog) prometa na web stranicu.


Što pak se tiče oglašavanja, radimo dvije vrste kampanja. Za one potencijalne klijente koji se još nisu susreli s Limina Real Estate agencijom kreiramo oglase temeljene na sadržaju bloga. Tako već prvi kontakt potencijalnog klijenta i agencije ima vrijednost za samog klijenta. Druga kampanja odnosi se na oglase kojima prezentiramo određene nekretnine koje su za najam ili za prodaju. Uz kvalitetni izbor fotografija i odličan copy, ovakvi oglasi rezultiraju redovito velikom interakcijom.


Ako smatrate da bi i vama dobro došle usluge pisanja članaka i oglašavanje na društvenim mrežama, slobodno nam se javite.

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.