Content marketing 25 siječnja, 2021

Interaktivan copywriring za moderno računovodstvo

Kad vaši tekstovi jednostavno ne mogu komunicirati s ciljanom publikom, javite se Pisalici – to su učinili i naši zadovoljni klijenti iz računovodstvenog servisa Fiscalis iz Zagreba.

Task

Pisanje sadržaja za web stranicu klijenta.

 • SADRŽAJ

  Copywriting

 • STRATEGIJA

  SEO optimizacija

 • KLIJENT

  Fiscalis računovodstveni servis

Fiscalis je računovodstveni servis koji surađuje ponajprije s malim i srednjim tvrtkama. Posluju iz ureda u Zagrebu, iako imaju klijente iz cijele Hrvatske, kao i inozemstva. Na tržištu su dugo, zbog čega su prepoznati kao jedan od vodećih računovodstvenih servisa.

Kvaliteta usluge i fleksibilnost su primarni razlozi njihova uspjeha. Kada poslujete duži period, onda su prilagodbe novinama na tržištu nužne. Pa tako, iako vam je stara web stranica jako prirasla srcu, možda je izgubila svoju svrhu, baš kao i tekstovi za web stranice. Tada je važno djelovati i prilagoditi se.

Razlog suradnje Pisalice i Fiscalisa bio je upravo sadržaj za web stranicu.

Sadržaj koji je s fokusom na klijente, ne tvrtku

Iz Fiscalisa su nam se javili jer nisu bili zadovoljni sadržajem za njihovu novu web stranicu. Sadržaj, kako su objasnili, nije bio dovoljno fokusiran na njihovu idealnu ciljanu skupinu, već se tekstom komuniciralo prema svima.

Kada se Pisalica dohvatila ovog malog projekta, najprije smo utvrdili postojeće stanje. Iščitali smo detaljno sav sadržaj na webu, a potom poslali klijentu upitnik od 15-ak pitanja tematski vezanih uz:

 • idealnu ciljanu skupinu  
 • potrebe ciljane skupine i
 • specifične vrijednosti koje dobiva klijent u Fiscalisu.

Željeli smo napisati sadržaj u kojem će se potencijalni klijenti Fiscalisa prepoznati. Sadržaj koji će ponuditi onaj „aha“ moment i sugerirati klijentu – „pa meni Fiscalis stvarno treba jer je super“.

Koliko smo u tome uspjeli, saznajte na web stranicama Fiscalisa.

Ako pak želite da i vaš sadržaj za web učinimo boljim, javite nam se.

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.