Zagrebprokrom – Stručnjaci za boje i lakove

Zagrebprokrom – Stručnjaci za boje i lakove

Zagrebprokrom – Stručnjaci za boje i lakove 1200 650 Pisalica

Zagrebprokrom dugogodišnji je uvoznik i distributer boja, lakova, alata i svih pratećih materijala, kao i ostalih proizvoda za auto reparaturu. Kada nam se klijent javio, njihov je osnovni zahtjev bio da napravimo pokaznu web stranicu, na kojoj će biti jasno istaknuti brendovi s kojima surađuju.

Nepreglednost i loše  korisničko iskustvo

Prvo što smo primijetili na njihovoj postojećoj web stranici bilo je loše korisničko iskustvo. Kada bi potencijalni klijent došao na zastarjelu web stranicu, previše toga nudilo mu se u meniju, a isto su tako sve stranice bile loše povezane. Drugim riječima, da bi se klijent dočepao sadržaja po koji je došao, trebalo mu je čak 5 do 10 klikova po webu.

lose-korisnicko-iskustvo

Osim toga, brendovi su bili razbacani po stranici i stranica je izgledala kao da se raspada.

Jedna od najvećih boljki stare web stranice je još bio manjak kvalitetnog sadržaja.  U nastavku pogledajte kako smo doskočili izazovima.

manjak-sadrzaja-web

Fokus na najvažnijim informacijama

Kod planiranja dizajna i sadržaja nove web stranice, fokus smo stavili na prezentiranje brendova s kojima Zagrebprokrom usko surađuje, ali i na druge karakteristike po kojima se izdvajaju na tržištu. Pritom mislimo na tehničku podršku, koju Zagrebprokrom i inače nudi, a nije bila istaknuta na staroj web stranici, baš kao i na alate za određivanje boja po kojima je Zagrebprokrom poznat u branši.

kvalitetna-web-stranica

Spomenuli smo, boljka je bila i loš sadržaj, kojeg je općenito bilo premalo, i za čitatelje, i za tražilice koje taj sadržaj zbog manjkavosti nisu uspjele rangirati na dobrim pozicijama.

Mi smo zato dobro istražili web stranice ovih stranih brendova te ono najvažnije izdvojili na podstranicama nove web stranice, a naglaskom na prepoznatljivost brenda i tehničku podršku.

kako-napisati-opis-proizvoda

Kontakt obrazac uveli smo kao obavezni dio svake podstranice, čime smo povećali broj upita za pojedinačnim uslugama.

Naravno, ovdje smo vam prezentirali samo one najvažnije promjene. I što reći za kraj? Pozivamo vas da stari i novi izgled web stranice Zagrebprokroma usporedite te nam se slobodno javite ako ste zainteresirani za suradnju.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?