Za SOS dječje selo Lekenik donatori su ključni – pomozimo im zajedno

sos-djecje-selo-hrvatska

Za SOS dječje selo Lekenik donatori su ključni – pomozimo im zajedno

Za SOS dječje selo Lekenik donatori su ključni – pomozimo im zajedno 1200 650 Pisalica

Dječje selo Lekenik prvo je SOS dječje selo u Hrvatskoj. Svečano otvoreno 1993. godine, ovo dječje selo danas može smjestiti čak sedamdesetak djece, o čijem odgoju i njezi svakodnevno brine 15 SOS mama u 15 SOS kuća.

Mali stanari tu su se našli ­­­jer su lišeni brižnog obiteljskog okruženja pa trebaju dugoročnu skrb. Ovdje dobivaju itekako potrebnu ljubav, zaštitu, ali to je i mjesto gdje se izlazi ususret njihovim potrebama.

No sve to ne bi bilo moguće bez osoblja SOS sela, koje je stručno osposobljeno za rad s djecom i koje živi s njima, upravlja njihovim razvojem i samostalno vodi kućanstvo. Kontinuirani razvoj stručnog osoblja tu je ključan, jer pomaže unaprijediti vještine i profesionalne sposobnosti osoblja, kako bi bili spremni odgovoriti na potrebe djece, ali i pomoći im u građenju empatične i osviještene zajednice bez koje normalno funkcioniranje SOS sela ne bi bilo moguće.

Pisalica educirala stručno osoblje o newsletter kampanjama

Digitalni marketing od velike je važnosti za kreiranje vidljivosti, a zatim i za regrutaciju donatora, koji djeci SOS sela omogućavaju spomenutu potrebnu skrb, zaštitu i ljubav. Stoga ne čudi da nam se osoblje Sela javilo kako bi unaprijedili svoje vještine izrade i slanja newsletter kampanja.

U jednodnevnoj interaktivnoj edukaciji, Pisaličini edukatori prenijeli su znanje o personalizaciji, segmentaciji, automatizaciji i optimizaciji kampanja. Kroz primjenu novostečenog znanja, stručno osoblje će u budućnosti moći bolje predstaviti potrebe SOS sela svojim donatorima te, nadamo se, povećati donacije za svoje štićenike.

Želite li i vi svojim donacijama potpomognuti SOS dječje selo Lekenik, to možete učiniti putem njihove službene web stranice.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?