Izradili smo nove vizualne identitete i web stranice za Veterinarsku stanicu Prelog i Galivet

veterinarska stanica prelog

Izradili smo nove vizualne identitete i web stranice za Veterinarsku stanicu Prelog i Galivet

Izradili smo nove vizualne identitete i web stranice za Veterinarsku stanicu Prelog i Galivet 1400 851 Pisalica

Veterinarska stanica Prelog tvrtka je koja iza sebe ima više od 60 godina iskustva u zdravlju životinja, a 1997. godine osnovala je i kćer-tvrtku Galivet koja je u samom vrhu peradarske proizvodnje na našim prostorima.

No, ni toliko bogata tradicija u poslovanju ne može sama po sebi osigurati prosperitet poduzeća. Važna je modernizacija i uvođenje suvremenih tendencija, čega su bili svjesni i u Veterinarskoj stanici Prelog. Nakon velikog preuređenja ambulante za male životinje i Veterinarske stanice Donja Dubrava, na red je došlo i predstavljanje poslovanja online te vizualno rebrendiranje.

I tu se uključila Pisalica. 😊

Nova vremena, novi logotipovi

Logotipovi danas moraju se razlikovati od onih nekadašnjih. Pomaci u grafičkom dizajnu te uvođenje novih stilova i tehnika znači da i poduzeća moraju mijenjati svoj logo. Shvatile su to velike međunarodne korporacije, kao i manje tvrtke te ustanove.

Logotipovi Veterinarske stanice Prelog i Galiveta također su bili zastarjeli i bilo ih je potrebno osuvremeniti. Osim što se mijenjaju tendencije u grafičkom dizajnu, mijenja se i smjer u kojem ide poduzeće.

Od ponuđene dvije varijante logotipa, klijenti su se odlučili za onaj koji zadržava prethodnu plavu boju i stil, no inkorporira novostečeni fokus na male životinje (kućne ljubimce), kao i sve djelatnosti kojima se ova veterinarska stanica bavi.

Novi logotip Galiveta pak ostavlja dojam korporativnosti i snage. Grafikom je prikazana kokoš nesilica teške linije genetike ROSS 308, čiji uzgoj i predstavlja osnovnu djelatnost tvrtke.

Novi logotipovi, nove web stranice

Jednom kad smo izradili finalne verzije logotipova, mogli smo krenuti s kreiranjem online prisutnosti koja će odražavati novi vizualni identitet. Ovo je uključivalo:

Za ove web stranice odabrani su moderni dizajni u bojama vizualnih identiteta, a svi dodatni vizuali savršeno nadopunjuju kompletan vizualni dojam.

Kategorizacija internetske stranice Veterinarske stanice Prelog je napravljena sukladno vrstama djelatnosti (male životinje, velike životinje i ostale usluge) za lakše snalaženje, ali i zbog činjenice da različite vrste djelatnosti imaju i različite ciljane publike.

Stranice su responzivne, odnosno prilagodljive svim veličinama ekrana od mobitela do računala kako bi posjetitelji s lakoćom došli do potrebnih informacija gdje god se nalazili.

U konačnici smo dobili vizualnu i online prezentaciju koja dočarava trenutno stanje i buduće tendencije tvrtke. Uz ovakve online alate i vizualnu prezentaciju, tvrtka će zasigurno široj publici prikazati željeni imidž svog brenda.

Ako pak i vama zatreba neka od navedenih usluga, kontaktirajte nas i rado ćemo vam pomoći u vizualnom i online rebrendiranju!

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?