Novo poduzeće, novo online prisustvo

Osnivanje novog poduzeća podrazumijeva i kvalitetno online predstavljanje. Svjesna je toga i Lidija Andrašec, koja je otvorila A. Consulting za računovodstvene i knjigovodstvene usluge.

Task

Izrada vizualnog identiteta, izrada web stranice s copywritingom

 • SADRŽAJ

  Copywriting

 • STRATEGIJA

  SEO optimizacija, Brend strategija

 • DIZAJN

  Grafički dizajn, Web dizajn

 • KLIJENT

  A. Consulting d.o.o.

Lidija Andrašec iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u računovodstvenim i knjigovodstvenim poslovima. Zahvaljujući svojoj stručnosti i kompetentnosti, skupila je velik broj klijenata, a opseg posla se tijekom godina povećavao. Upravo je iz tog razloga odlučila odvažiti se na slijedeći korak i osnovati poduzeće A. Consulting.

A kao i kod svakog otvaranja novog poduzeća, važna je kvalitetna web stranica, kao i vizualni brending koji će ga predstaviti u očima javnosti.

 

I tu je na snagu stupila Pisalica.

Novi logo i vizualni identitet

Novi logo A. Consultinga osmislili smo kao kombinaciju znaka i tipografije. Znak jasno komunicira početna slova A i C. Trokutasta kompozicija znaka simbolizira stabilnost i pouzdanost, a otvorenost slova C ruši tu kompoziciju te simbolizira otvorenost i transparentnost. Zajedno prikazuju savršen balans između stručnosti i transparentnosti, što su i glavne odlike ovog poduzeća.

Nakon što smo izradili logotip, krenuli smo s određivanjem palete boja.

Boje koje smo odabrali naglašavaju osobnost, atribute i obećanja brenda, povećavaju faktor prepoznatljivosti i samim time se moraju koristiti u/na svim medijima. Odabrana paleta boja je neutralna, ozbiljna i sofisticirana te se savršeno poklapa s imidžem brenda i uslugama koje poduzeće nudi.

Nova web stranica

Kod izrade web stranice važno je prvo imati spreman sadržaj, odnosno tekstove. Stoga smo prvo odredili strukturu, odnosno kategorije i potkategorije stranice, a potom raspisali tekstove. Predstavljajući poduzeće kroz tekstove, stavili smo naglasak na glavnu okosnicu čitavog poslovanja – stručnost, kompetentnost i bogato iskustvo u računovodstvenim i knjigovodstvenim poslovima.

S druge strane, kako bi se posjetitelji mogli detaljnije upoznati s uslugama koje A.Consulting nudi, opisali smo svaku na razumljiv, no opet dovoljno stručan način. Raspisivanje ovakvih usluga pridonosi i SEO optimizaciji stranice.

Jednom kad smo dovršili sadržaj, mogli smo krenuti s dizajnom.

Čitava web stranica odražava vizualni identitet A.Consultinga. Paletu boja te tipografije smo predefinirali kako bi čitav dizajn bio vizualno privlačan. Sve fotografije se svojim bojama i tonalitetom također uklapaju u vizualnu sliku i savršeno je nadopunjuju. Naposljetku, novi logo A.Consultinga je uvijek vidljiv u headeru stranice, a smješten je i u footer kako bi se postigla zaokruženost.

Nova web stranica A. Consultinga je moderna, responzivna i vizualno privlačna. Ako ste i vi u potrazi za full care paketom poput ovog, kontaktirajte nas. Pisalica vam omogućuje kompletnu izgradnju brenda s web promocijom, a vi se možete opustiti i pratiti vaš uspjeh u nastajanju.

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.