Grafički dizajn Web dizajn 5 srpnja, 2022

Uvodimo digitalno doba u veterinu

Za Veterinarsku stanicu Prelog izradili smo nove vizualne identitete, koji uključuju i logotipove, te web stranice za kvalitetnu online prezentaciju.

Task

Izrada logotipa, izrada vizualnog identiteta, izrada web stranice s copywritingom.

 • SADRŽAJ

  Copywriting

 • STRATEGIJA

  Brend strategija, SEO optimizacija

 • DIZAJN

  Grafički dizajn, Web dizajn

 • KLIJENT

  Veterinarska stanica Prelog

Veterinarska stanica Prelog tvrtka je koja iza sebe ima više od 60 godina iskustva u zdravlju životinja, a 1997. godine osnovala je i kćer-tvrtku Galivet koja je u samom vrhu peradarske proizvodnje na našim prostorima.

No, ni toliko bogata tradicija u poslovanju ne može sama po sebi osigurati prosperitet poduzeća. Važna je modernizacija i uvođenje suvremenih tendencija, čega su bili svjesni i u Veterinarskoj stanici Prelog. Nakon velikog preuređenja ambulante za male životinje i Veterinarske stanice Donja Dubrava, na red je došlo i predstavljanje poslovanja online te vizualno rebrendiranje.


I tu se uključila Pisalica. 😊

Nova vremena, novi logotip

Logotipovi danas moraju se razlikovati od onih nekadašnjih. Pomaci u grafičkom dizajnu te uvođenje novih stilova i tehnika znači da i poduzeća moraju mijenjati svoj logo. Shvatile su to velike međunarodne korporacije, kao i manje tvrtke te ustanove.

Logotip Veterinarske stanice Prelog također je bio staromodan i bilo ga potrebno osuvremeniti. Osim što se mijenjaju tendencije u grafičkom dizajnu, mijenja se i smjer u kojem ide poduzeće, pa je ovo valjalo predstaviti kroz novi vizualni identitet.

Od ponuđene dvije varijante logotipa, klijenti su se odlučili za onaj koji zadržava prethodnu plavu boju i stil, no inkorporira novostečeni fokus na male životinje (kućne ljubimce), kao i sve djelatnosti kojima se ova veterinarska stanica bavi.

Novi logotip, nova web stranica

Jednom kad smo izradili finalne verzije logotipova, mogli smo krenuti s kreiranjem online prisutnosti koja će odražavati novi vizualni identitet. Ovo je uključivalo novu internetsku stranicu Veterinarske stanice Prelog.

Za ovu web stranicu odabran je moderan dizajn u bojama vizualnog identiteta, a svi dodatni vizuali savršeno nadopunjuju kompletan vizualni dojam.

Kategorizacija internetske stranice Veterinarske stanice Prelog je napravljena sukladno vrstama djelatnosti (male životinje, velike životinje i ostale usluge) za lakše snalaženje, ali i zbog činjenice da različite vrste djelatnosti imaju i različite ciljane publike.

Stranice su responzivne, odnosno prilagođene svim veličinama ekrana, od mobitela do računala, kako bi posjetitelji s lakoćom došli do potrebnih informacija gdje god se nalazili.

U konačnici smo dobili vizualnu i online prezentaciju koja dočarava trenutno stanje i buduće tendencije tvrtke. Uz ovakve online alate i vizualnu prezentaciju, ova će veterinarska stanica zasigurno široj publici prikazati željeni imidž svog brenda.

Ako pak i vama zatreba neka od navedenih usluga, kontaktirajte nas i rado ćemo vam pomoći u vizualnom i online rebrendiranju!

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.