Grafički dizajn Web dizajn 5 srpnja, 2022

Online predstavljanje tvrtke Galivet

Tvrtku koja se nalazi u samom vrhu peradarske proizvodnje u regiji potrebno je i kvalitetno predstaviti online svijetu. Ipak se tamo odvija većina modernih poslovanja, zar ne?

Task

Izrada logotipa, izrada vizualnog identiteta, izrada web stranice s copywritingom.

 • SADRŽAJ

  Copywriting

 • STRATEGIJA

  Brend strategija, SEO optimizacija

 • DIZAJN

  Grafički dizajn, Web dizajn

 • KLIJENT

  Galivet d.o.o.

Galivet je tvrtka koju je 1997. godine osnovala Veterinarska stanica Prelog. Ova kćer-tvrtka je specijalizirana za peradarsku proizvodnju, točnije za uzgoj kokoši nesilica teške linije genetike ROSS 308 te proizvodnju rasplodnih jaja.

Iako je ovo već dobro etablirana tvrtka na tržištu, moderna vremena nalažu da nije sve u statusu, već je potrebna i kvalitetna online prezentacija svim onim poduzećima koja žele napredovati u suvremenom poslovanju. I zato su nas iz tvrtke Galivet angažirali za izradu kompletnog vizualnog identiteta s novom web stranicom.

Izrada logotipa

Novi logotip Galiveta ostavlja dojam korporativnosti i snage. Upravo su ovo karakteristike koje valja istaknuti kod ozbiljne tvrtke koja iza sebe ima bogato iskustvo i godine uspješnog poslovanja. Grafikom je pak prikazana kokoš nesilica teške linije genetike ROSS 308, čiji uzgoj i predstavlja osnovnu djelatnost tvrtke i koja će odmah dati do znanja o kojoj vrsti tvrtke je riječ, odnosno čime se ona bavi.

Novi logotipovi, nove web stranice

Jednom kad smo izradili finalne verzije logotipova, mogli smo krenuti s kreiranjem online prisutnosti koja će odražavati novi vizualni identitet. Ovo je uključivalo:

Za ove web stranice odabrani su moderni dizajni u bojama vizualnih identiteta, a svi dodatni vizuali savršeno nadopunjuju kompletan vizualni dojam.

Kategorizacija internetske stranice Veterinarske stanice Prelog je napravljena sukladno vrstama djelatnosti (male životinje, velike životinje i ostale usluge) za lakše snalaženje, ali i zbog činjenice da različite vrste djelatnosti imaju i različite ciljane publike.

Stranice su responzivne, odnosno prilagodljive svim veličinama ekrana od mobitela do računala kako bi posjetitelji s lakoćom došli do potrebnih informacija gdje god se nalazili.

U konačnici smo dobili vizualnu i online prezentaciju koja dočarava trenutno stanje i buduće tendencije tvrtke. Uz ovakve online alate i vizualnu prezentaciju, tvrtka će zasigurno široj publici prikazati željeni imidž svog brenda.

Ako pak i vama zatreba neka od navedenih usluga, kontaktirajte nas i rado ćemo vam pomoći u vizualnom i online rebrendiranju!

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.