Copywriting Web dizajn 10 listopada, 2022

Vila u srcu Moslavine

Kad iznajmljujete luksuznu vilu kao što je to Vila Adriana, naravno da trebate kvalitetnu web stranicu koja će je predstaviti online svijetu u punom sjaju – a Pisalica zna kako!

Task

Izrada web stranice s copywritingom.

  • SADRŽAJ

    Copywriting

  • STRATEGIJA

    SEO strategija, Brend strategija

  • DIZAJN

    Grafički dizajn, Web dizajn

Vila Adriana smještena je u srcu Moslavine, točnije u mjestu Deanovec kraj Ivanić-Grada. Njezini su vlasnici naši klijenti s kojima smo prethodno surađivali na projektu izrade web stranice i vizualnog identiteta poduzeća Le-grad.

Zadovoljni našom prethodnom suradnjom, ponovno su nam se obratili za izradu web stranice za ovu kuću za odmor koja će predstaviti sve njezine atribute u punom sjaju.

Pisanje sadržaja za web stranicu

Vila Adriana je prostrana, luksuzna vila koja je smještena u srcu ruralnog kraja, pa smo htjeli da naši tekstovi odgovaraju elegantnoj atmosferi koja prožima samu nekretninu, ali i da dočaraju sve blagodati mirne seoske idile u kojoj je smještena.

Stoga smo tekstove fokusirali na dvije glavne kategorije: naslovna, na kojoj je detaljno opisana sama vila, te lokacija, kategorija u kojoj opisujemo sve što posjetitelji mogu raditi u okolici vile Adriana. Tu se posebno ističe Specijalna bolnica Naftalan u Ivanić-Gradu, jedina takva u svijetu. Naravno, ruralni kraj donosi i svoje čari poput vinarija i seoskih turizama.

Tekstovi su pisani stilom koji odražava seosku idilu, ali i profinjenost ove kuće za odmor. Upravo je taj spoj karakterističan i za samu kuću, pa možemo reći da se kroz tekstove iščitava sama vila Adirana.

Logotip za prepoznatljivost na tržištu

Nakon što smo imali spremne tekstove, mogli smo početi s traženjem prikladne strukture web stranice.

No, na samom smo početku uvidjeli nešto što toj kući nedostaje – njezin logotip. Svaki prepoznatljivi brend mora imati svoj logo kako bi prikazao svoju posebnost i istaknuo se na tržištu. Zato smo za vilu Adriana kreirali poseban logo, u fontu Yeseva One, koji svojim zaobljenim linijama stvara dojam elegancije i profinjenosti. 

Kroz slova je provučena lagano zaobljena linija koja zapravo predstavlja moslavačke brežuljke. Na ovaj smo način ponovno spojili karakteristike kuće za odmor te njezine okolice – dvije glavne okosnice marketinškog aspekta ove priče.

Web dizajn koji objedinjuje priču

Jednom kad smo imali spreman logo, na scenu je stupila sama web stranica. 

Odabrali smo dizajn u kojem posjetitelj može sve pregledati jednim „skrolanjem“ po stranici, iako je ona sama podijeljena u razne kategorije. Na ovaj su način sve informacije odmah dostupne, ali im se može pristupiti i zasebno kako bi se posjetitelji fokusirali samo na ono što ih zanima.

Font se nastavlja na priču logotipa – odabran je font Josefin Sans, koji savršeno komplementira Yeseva One iz logotipa. Boje koje prevladavaju dizajnom su klasične, jednostavne i elegantne, čime se naglašava profinjenost vile Adriana, a od vizualnih elemenata dominiraju i fotografije kako bi posjetitelji upili svu raskoš koja im se njome pruža.

Ovakvim smo pristupom proželi eleganciju, luksuz i bogatu ponudu, ono što karakterizira ovu raskošnu kuću za odmor, kroz sve glavne stavke: tekstove, logo i web dizajn.

Naši su klijenti bili vrlo zadovoljni, a vila Adriana prikazana je na tržištu u svom punom sjaju!

Je li i vašoj kući za odmor ili nekretnini za najam potrebna ovakva web promocija? Kontaktirajte nas!

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.