Vedrini – Pisanje tekstova za ambalažu

pisalica-referenca-vedrini

Vedrini – Pisanje tekstova za ambalažu

Vedrini – Pisanje tekstova za ambalažu 756 498 Pisalica

Prije oko godinu dana dobili smo poziv na jedan vrlo vedar sastanak, u pogon brenda Vedrini – Prepusti se vedrini. Poziv na sastanak nas je, priznajemo, jako obradovao jer su nam proizvodi iz Vedrini asortimana itekako poznati: slana pistacija u ljusci naše je must have gorivo ispred malih ekrana za vrijeme filmskih večeri, sušenu marelicu volimo narezati pa ubaciti u domaće kolače, a omiljeni Vedrini proizvod su nam i mahunarke, koje je moguće pripremiti na stotinjak raznih načina.

S Vedrini proizvodima možete se upoznati ovdje.
P.S: Svakako bacite pogled i na njihov Instagram profil za koji moramo reći da nam se jako sviđa 🙂

instagram-vedrini

Pisanje tekstova za doypack vrećice

No, glavni razlog zašto smo odlučili napisati ovaj tekst za Pisalica blog je zapravo taj što su nas iz Vedrini pogona zatražili kreativne tekstove u rimi, koji će se zatim tiskati na novim Vedrini ambalažama.

Bio je velik izazov (i zalogaj) jer smo najprije trebali istražiti svaku namirnicu zasebno, saznati koje su njezine nutritivne vrijednosti, ali saznati i poneku „pikanteriju“ o namirnici koju će budući kupci rado pročitati. U kreativnom pisanju pomogao nam je i paket iznenađenja koji smo jedno jutro zaprimili na uredsku adresu.

Kako izgleda nova Vedrini ambalaža i kako su ispali tekstovi koje smo pisali, saznati možete u nastavku.

vedrini-proizvodi
Nova ambalaža iz Vedrini asortimana
vedrini-indijski-orascic
Vedrini Indijski oraščić
tekst-za-ambalazu
Osunčani arancini
doypack-vrecice
Društvo orašara

Potrebni su vam tekstovi za ambalažu ili novi tekstovi za vašu web stranicu?
Javite nam se već danas i saznajte kako možemo surađivati.

Get in touch

    Postavke privatnosti

    Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

    Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
    Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
    Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".