Dentalni centar TreeDent: Vaš sljedeći korak za dentalnu estetiku

treedent-referenca

Dentalni centar TreeDent: Vaš sljedeći korak za dentalnu estetiku

Dentalni centar TreeDent: Vaš sljedeći korak za dentalnu estetiku 1200 650 Pisalica

Dentalni centar TreeDent osnovan je 2020. godine s ciljem pružanja kvalitetnih stomatoloških usluga na području grada Varaždina. U sklopu poslovanja, dentalni studio nudi usluge:

  • popravka i liječenja zubi
  • oralne kirurgije
  • ortodoncije
  • radiologije i dijagnostike
  • implantologije
  • protetike

Kako bi svojim pacijentima pružili vrhunske usluge, u TreeDentu koriste isključivo proizvode svjetski priznatih proizvođača, a ordinacija je opremljena najmodernijom tehnologijom.

Pisanjem kvalitetnih tekstova za web do boljih pozicija na tražilicama

Iz TreeDenta su nam se javili kako bi im pomogli oko uređivanja tekstova za blog. Angažirali su nas da pojednostavimo tekstove kako bi bili što razumljiviji i jasniji njihovoj ciljanoj skupini. No, kako bi publika uopće dospjela do tih tekstova, na određene pozicije u tekstu unijeli smo ključne riječi. Drugim riječima, optimizirali smo tekstove kako bi se što bolje rangirali na tražilicama.  

Landing page = prodaja

Nadalje, za svaku uslugu koju TreeDent nudi, izradili smo landing page. Landing page ili odredišna stranica je stranica na koju želimo dovesti potencijalne kupce kako bi kupili proizvod ili uslugu. Cilj takve stranice je da kupac na jednom mjestu sazna što više o usluzi koja ga zanima, a potom ga kroz poziv na akciju potaknemo da napravi sljedeći korak – dogovori termin usluge.

Promocija sadržaja na Instagramu

S obzirom na ciljanu skupinu dentalnog centra TreeDent, najbolje rješenje za promociju sadržaja bilo je otvaranje Instagram profila. Od otvaranja do danas, vođenje Instagram profila TreeDent u našim je rukama. Osmislili smo dizajn koji je u skladu s vizualnim identitetom web stranice te u potpunosti odražava duh dentalnog centra TreeDent.

Kroz zajedničku suradnju, na tjednoj bazi plasiramo sadržaj u obliku fotografija, carousel objava i Instagram Storyja, a sve to uz prigodan copy koji za cilj ima privlačenje pažnje i angažman publike.

Zanima vas kako nam ide? Posjetite web stranicu dentalnog centra TreeDent i Instagram profil TreeDent i uvjerite se sami. 😉

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?