Copywriting Google Ads 9 rujna, 2021

Landing page koji prodaje – FSI grupa

Kvalitetan landing page privući će kupce ravno u prodajni lijevak i zaključiti uspješnu prodaju. Ovo znaju i u FSI grupi, tvrtki koja nas je angažirala za pisanje ovakve prodajne stranice, kao i za dodatno povećanje prometa na stranicu putem Google i Facebook oglasa za svoje proizvode.

Task

Pisanje tekstova za landing page, kreiranje Google i Facebook oglasa.

 • SADRŽAJ

  Copywriting

 • STRATEGIJA

  SEO optimizacija

 • DIZAJN

  Grafički dizajn

 • PROMOCIJA

  Meta ads, Google ads

 • KLIJENT

  FSI grupa d.o.o.

FSI grupa hrvatska je tvrtka koja se bavi prodajom šatora i hala za razne namjene. Iza sebe imaju 13 godina iskustva i brojne zadovoljne kupce, primarno zahvaljujući svojoj uslužnosti, full-service ponudi i kvalitetnim proizvodima.
Kako od početka hvataju korak s vremenom, uvidjeli su da tržište zahtjeva više od obične web stranice, kakvu su imali. Za povećanje prodaje, naročito u vremenima kad se marketing seli na internet, potrebni su kvalitetni landing pageovi i Google oglašavanje.

Upravo tu smo mi stupili na pozornicu.

Pisanje landing pagea

Prvi korak u našoj suradnji bio je pisanje landing pagea iz kategorije skladišnih šatora. U svom smo poslovanju napisali brojne landing pageove iz raznih područja, no skladišni šatori ipak su nam bili novost.

Zato smo učinili ono što uvijek činimo: bacili se na istraživanje. Tko je ciljana publika? Zašto su im skladišni šatori potrebni? Zašto bi trebali odabrati baš one FSI grupe? Koje su njihove prednosti?

Tek kad smo dobili odgovore na sva ova pitanja, putem istraživanja i od same tvrtke, mogli smo započeti s pisanjem.

Google i Facebook oglašavanje

Kvalitetan landing page ipak nije sam po sebi dovoljan.

Da, imat će efekta na potencijalne kupce jednom kad posjete stranicu, no te iste kupce potrebno je dovesti do web stranice. Tu na snagu stupa Google i Facebook oglašavanje.

Kao i svatko od nas kad nešto želi istražiti, prvo će to utipkati u Google, na primjer skladišni šatori cijena. Naš zadatak je bio smjestiti stranicu FSI grupe u vrh rezultata pretraživanja putem plaćenih Google oglasa.

Oglašavanje se također vršilo putem Facebook oglasa, odnosno sponzoriranih postova na ovoj društvenoj mreži.

Rezultat? U mjesec dana putem plaćenih Facebook i Google oglasa stranicu je posjetilo 82% posjetitelja (potencijalnih kupaca), a broj upita putem kontakt formi se (višestruko) povećao. To znači da četiri puta više posjetitelja na stranici čine oni koji su tamo došli putem plaćenih oglasa, dok ih sadržaj landing pagea uspješno poziva na akciju.

Ovo je još jedna u nizu uspješnih suradnji koje nastavljamo i koje dokazuju moć oglašavanja u poslovanju. Zatrebate li slične usluge, svakako nas kontaktirajte!

Zainteresirani? Bacimo se na posao.

Mi smo agencija za sadržajni marketing koja sve svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.