Tekstovi za Treedent web i Instagram

Za dentalni centar Treedent iz Varaždina napisali smo tekstove za web stranicu te kreirali Instagram objave koji su zajedno ovaj novi dentalni studio stavili na mapu svima onima koji traže kvalitetne stomatološke usluge, a ujedno kreirali i novi brend na tržištu.

Task

Pisanje tekstova za web stranicu, kreiranje sadržaja za Instagram.

 • SADRŽAJ

  Copywriting, Content marketing, Društvene mreže

 • STRATEGIJA

  SEO optimizacija, Brend strategija

 • DIZAJN

  Grafički dizajn

 • KLIJENT

  Treedent d.o.o.

Dentalni centar TreeDent osnovan je 2020. godine s ciljem pružanja kvalitetnih stomatoloških usluga na području grada Varaždina. U sklopu poslovanja, dentalni studio nudi usluge:

 • popravka i liječenja zubi
 • oralne kirurgije
 • ortodoncije
 • radiologije i dijagnostike
 • implantologije
 • protetike
Kako bi svojim pacijentima pružili vrhunske usluge, u TreeDentu koriste isključivo proizvode svjetski priznatih proizvođača, a ordinacija je opremljena najmodernijom tehnologijom.

Pisanjem kvalitetnih tekstova za web do boljih pozicija na tražilicama

Iz TreeDenta su nam se javili kako bi im pomogli oko uređivanja tekstova za blog. Angažirali su nas da pojednostavimo tekstove kako bi bili što razumljiviji i jasniji njihovoj ciljanoj skupini. No, kako bi publika uopće dospjela do tih tekstova, na određene pozicije u tekstu unijeli smo ključne riječi. Drugim riječima, optimizirali smo tekstove kako bi se što bolje rangirali na tražilicama.  

Landing page = prodaja

Nadalje, za svaku uslugu koju TreeDent nudi, izradili smo landing page. Landing page ili odredišna stranica je stranica na koju želimo dovesti potencijalne kupce kako bi kupili proizvod ili uslugu. Cilj takve stranice je da kupac na jednom mjestu sazna što više o usluzi koja ga zanima, a potom ga kroz poziv na akciju potaknemo da napravi sljedeći korak – dogovori termin usluge.

Promocija sadržaja na Instagramu

S obzirom na ciljanu skupinu dentalnog centra TreeDent, najbolje rješenje za promociju sadržaja bilo je otvaranje Instagram profila. Od otvaranja do danas, vođenje Instagram profila TreeDent u našim je rukama. Osmislili smo dizajn koji je u skladu s vizualnim identitetom web stranice te u potpunosti odražava duh dentalnog centra TreeDent.

Kroz zajedničku suradnju, na tjednoj bazi plasiramo sadržaj u obliku fotografija, carousel objava i Instagram Storyja, a sve to uz prigodan copy koji za cilj ima privlačenje pažnje i angažman publike.

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.